Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemůžu se rozhodnout mezi těmito značkami, přebíham od jedné k druhé
poradíte mi jaký vybrat? Sojan cayman je super, má vychytávky a přesně splńuje co od kočárku chci, Concord je široký a hodně se mi líbí jenže né žádný v mém okolí, TFK je další úžasńák co fakt vydrží ale ty ceny nového jsou šílený
no a Mutsy? ten mě zaujal otáčecím podvozkem, jenže mam strach že ho někde zlomim při najíždění na chodník
už kvůli rodině chci radši čtyřkolku
Měli jsme Mutsy a podvozek se nezomil. Vydržel fakt hodně a byl fajn do terénu. Akorát ho spousta lidí neuměla vůbec ovládat, babičky byly v pasti ![]()
Já mám Concord wanderer a jsem s ním velice spokojená, je dostatečně široký i dlouhý.
Máme Soyan Cayman a naprostá spokojenost a všichni ho chvalí a jezdím s ním jak po městě tak terénu ![]()
Jooo dík holky a teď jsem pořád tam kde jsem byla
no snad už vyberu protože mi z toho začíná hrabat
![]()
@hadanka27 a všechny sis je zkusila? Já vybírala na základě zkoušky v obchodě ![]()
Viděla jsem na živo jen Caymana i jsem ho zkusila, zbytek ne
@hadanka27 ahaa no tak to neporadím, já jsem s Caymanem spokojená maximálně, zkoušeli jsme ještě Tutis a ten nic moc a ještě jeden a ten už nevím název a ten nám nevyhovoval vůbec. My museli řešit i výšku jelikož já mám 158 cm a manžel 202 cm a Cayman je pro nás oba ideál..
Mutsyho už v obchodě nezkusíš. Už se nevyrábí. Teda ten typ s kloubem na podvozku - Urban Rider. My byli s ním moc spokojeni. Jediná nevýhoda je, že hluboká korbička je dost malá, ale naše dítě bylo malinké, takže nám zas tak nevadila.