Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Znám několik žen, které otěhotněly přes Pharmatex, takže být tebou bych si dávala větší pozor, pokud otěhotnět nechceš.
@Wilík píše: Více
To není pravda. Musí se dát nový, píšou to v letáku. Měla si tam frknout na další jízdu nový. Kamarádka přesně takhle otěhotněla po letech úspěšného používání a teď se jí kolem nohou motá malý Davídek ![]()
Myslím, že se bát nemusíš, protože týden před ovulací je sex ještě poměrně bezpečný. Ale i kdyby došlo k nejhoršímu, věřím, že bys to dokázala úspěšně vyřešit jako zkušená žena.
To určitě, bylo by to sice dost nevhodné období teď při studiu VOŠ. Ale když už by si mimčo našlo cestu i přes to, tak by to holt tak mělo být ☺️
Zdravim mám možná hloupý dotaz ale to s tim umytím mýdlem platí i pro partnera?
když se umyje před a mýdlem snižuje se tím účinnost? Jako zatim nám to fungovalo ale trochu jsem se teď zarazila
má někdo zkušenost, že se omyl partner mýdlem a pak jste otěhotněla? (Kvůli snížení účinnosti) Hledala jsem na internetu a nikde jsem nic nenašla
předem díky ![]()
@Anonymní píše: Více
Přímo se tam píše: „Antikoncepční účinek tohoto přípravku se ztrácí při jakémkoliv kontaktu s mýdlem nebo přípravkem obsahujícím aniontový surfaktant.“ Tedy ani partner by se neměl mýt mýdlem dvě hodiny před stykem.
Dobré ráno,
při sexu používáme Pharmatex, už hodně dlouho bez problému, dcera při vysazení přišla rychle, takže nám funguje.
Včera se ale stalo, že po ejakulaci muž pokračoval a během chvilky (do 2 minut) ejakuloval znovu.
Myslíte že se nemusím bát?