Muž při Pharmatexu 2x ejakuloval

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.7.25 07:01

Muž při pharmatexu 2x ejakuloval

Dobré ráno,

při sexu používáme Pharmatex, už hodně dlouho bez problému, dcera při vysazení přišla rychle, takže nám funguje.

Včera se ale stalo, že po ejakulaci muž pokračoval a během chvilky (do 2 minut) ejakuloval znovu.

Myslíte že se nemusím bát?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
2.7.25 07:47

V jaké fázi cyklu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.25 07:59

Zhruba týden před ovulací

• Citovat
  • Upravit
13731
2.7.25 10:33

Znám několik žen, které otěhotněly přes Pharmatex, takže být tebou bych si dávala větší pozor, pokud otěhotnět nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.25 18:33

Stalo se to poprvé za 8 let používání

• Citovat
  • Upravit
1855
2.7.25 19:08

Ne funguje 4 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
2.7.25 19:34
@Wilík píše: Více

To není pravda. Musí se dát nový, píšou to v letáku. Měla si tam frknout na další jízdu nový. Kamarádka přesně takhle otěhotněla po letech úspěšného používání a teď se jí kolem nohou motá malý Davídek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
3.7.25 10:20

Myslím, že se bát nemusíš, protože týden před ovulací je sex ještě poměrně bezpečný. Ale i kdyby došlo k nejhoršímu, věřím, že bys to dokázala úspěšně vyřešit jako zkušená žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.25 18:55

To určitě, bylo by to sice dost nevhodné období teď při studiu VOŠ. Ale když už by si mimčo našlo cestu i přes to, tak by to holt tak mělo být ☺️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.25 10:19

Zdravim mám možná hloupý dotaz ale to s tim umytím mýdlem platí i pro partnera? :think: když se umyje před a mýdlem snižuje se tím účinnost? Jako zatim nám to fungovalo ale trochu jsem se teď zarazila :roll: má někdo zkušenost, že se omyl partner mýdlem a pak jste otěhotněla? (Kvůli snížení účinnosti) Hledala jsem na internetu a nikde jsem nic nenašla :) předem díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
132
15.9.25 12:10
@Anonymní píše: Více

Přímo se tam píše: „Antikoncepční účinek tohoto přípravku se ztrácí při jakémkoliv kontaktu s mýdlem nebo přípravkem obsahujícím aniontový surfaktant.“ Tedy ani partner by se neměl mýt mýdlem dvě hodiny před stykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí