Může cysta v prsu bolet?

Anonymní
1.10.22 12:14

Muze cysta v prsu bolet?

Ahoj holky, mam uz nejakou dobu potvrzenou cystu v prsu…sem tam me trosku boli ale ne nic co by se nedalo vydrzet vetsinou je to o ovulaci a pred ms…muze to tak byt? Kontrola probehla zacatkem srpna ultrazvuk prsou a vse ok… zapomnela jsem se na to doktorky zeptat….dekuju za reakce ☺️️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35505
1.10.22 12:25

Jak velkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
1.10.22 12:28

Jo, může, u mě se tím na ni přišlo, že mě to bolelo, tak jsem šla na vyšetření a našli ji tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.22 12:48

@mroe 19mm…jako nevim jestli to nemam z toho i ze taham dite…ale jako noli spis lehce jen kdyz si vic na to prso neco primacknu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.22 12:50

@mroe byla jsem od zjisteji uz na dvou kontrolach jako samoplátce a vzdycky vse ok…jen proste cysta a v druhym vic mensich cyst…ty si ani nenahmatam…mam teda potvrzeno jen ultrazvukem, nikam dal me nehnali prej neni treba.

• Citovat
  • Upravit
35505
1.10.22 13:08
@Anonymní píše:
@mroe 19mm…jako nevim jestli to nemam z toho i ze taham dite…ale jako noli spis lehce jen kdyz si vic na to prso neco primacknu.

No, tipuju spis tahani ditete, ale 2cm cysta uz tlacit muze ( a nemusi). V kazdem pripade, neni to nic vazneho k reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.22 13:10

@mroe dekuju ☺️️Je to mozny asi ano, byla jsem ted s nim skoro osm dni v nemocnici, z toho tri dny prostala na jipce…a vzdycky se snazila ho uspat a drzet v klidu tak asi celkove jsem dostala zabrat…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex