Může mi stárnout mozek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
7.1.16 08:37
@Anonymní píše:
Abycch byla upřímná, nechtěla jsem totu všechnodetailně vypisovat - přes vánočnísvátky jsem trpěla utkvělou představou, že mám nádor na mozku, zemřela mi na to extchýně, dost dlouho se jí točila hlava až jednoho dne na ulici omdlela a v nemocnici jí řekli, že se s tím nedá už nic dělat. Je to dva roky co umřela. Tady na emiminu jsem si taky našla diskuze o nádoru mozku a asi jsem si to vsugerovala, protože mi začalo nejdřív tikat oko, pak mě týden bolela hlava, pak mě brněly ruce, nohy, cítila jsem závratě a že se cítím divně. Měla jsem panickou hrůzu, že mám nádor na mozku. Včera mi na očním zjistili zánět spojivek a syndrom suchého oka, to bylo to tikání oka a byla jsem i u obvoďáka. Ruce mě brněly jen k ránu asi týden, nohy takové jen popichování jakoby jehličkama, tak to prejmůže být vše od nervů nebo i od páteře a ty nohy z toho, že jsem rodila CS a měla epidural. Předepsalmi něco, že to prej pomůže a za 14 dní na kontrolu a já v lékárně zjistila, že mi předepsal neurol 2× denně 8o :mrgreen: takže mě měl za hysterku a to jsem ještě mluvila o RS, že bych jí taky možná mohla mít. Co mám malou, tak se hrozně bojim že umřu na nějakou vážnou nemoc

a co takhle neurolog a pak hned psychiatr?
Víš psychika je hrozná mrcha a dokáže ti nasimulovat klidně i infarkt a ne není to tím že bys byla hysterka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.16 13:05

Jinak to tikání oka je syndrom suchého oka a navíc mi zjistili i zánět spojivek, takže ne nádor na mozku :lol: Beru týden neurol a je mi líp

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.16 13:19

Máš pravdu, tiky oka jsem také měla při zhoršení suchého oka.

A nedávno mě potěšilo to, že jedna dr poznala dříve než já, že budu mít migrénu - podle gramatických chyb ve větě - viz anonym 07.01.16 06:01.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex