Problémy po laparoskopii

287
5.1.16 23:15

Problémy po laparoskopii

Omlouvám se za nejasný název, nevymyslela jsem přesnější. Chci poprosit o radu, zkušenost.. Mám měsíc po laparoskopii - srůsty, z toho tedy vzniklé 3 operační ranky, 2 po stranách, jedna na pupíku. Už jsem se vrátila do práce, ale problém je takový, že mi hrozně vadí- resp. řeže nebo tlačí oblečení- přesněji knoflíky od kalhot a lemy, které přes tu operovanou linii vedou :( Doma to bylo v pohodě - tepláky, legíny s vyšším pasem.Ty kalhoty fakt nenosím těsné, aby mě to škrtilo, přesto tam bolest prostě je. Nemůžu do páce chodit v teplácích, takže se snažím sehnat nějaké zateplené legíny - v kterých bych mohla fungovat. Nechci radu kde je sehnat :mrgreen: Spíš info, zda mělněkdo podobný problém po takovém zákroku - čili jestli jsem normální? Díky za pochopení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.1.16 06:41

Mela jsem to taky tak, dost mi vadila hlavne jizva v pupku, za kterou jsem doted doktorum „vdecna“, na jizvu uzasne misto :palec: Chvilku to trvalo, nez to prestalo vadit, budes muset vydrzet :palec: Dost jsem mela strach v tehu, ze jak se budou jizvy s brichem roztahovat, ze to bude bolet, naopak, v tehu jsem o nich ani nevedela, zato ted je mam citlive jak das :roll: Co mi pomahalo, byly leginy, co se daly vytahnout nad pas anebo triko do kalhot, nevypada to zrovna nejlip, ale treba kdyz si na to hodis svetrik nebo mikinu ;) Anebo ma napadlo proste v praci prelepit naplasti, treba to pres ni tak drhnout nebude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.1.16 09:34

Já mám po laparoskopii skoro 5 let, a furt jizvu na pupíku cejtím. Během těhu jsem o nich taky nevěděla. Zkus třeba mazat večer máslem nebo sádlem a mělo by to moct, kůže bude pružnější a nemuselo by to potom tolik bolet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.1.16 21:40

@ThinkPositively @rubif
Díky :palec:
Bála jsem se, že jsem sama s takovými problémy. Koupila jsem dneska legíny s vyšším pasem, jsou černé, tak je snad budu moci vytáhnout i do práce, s delším svetrem, trikem..
Na jizvy - promazávání, mám Cicaplast - mazala jsem s ním v minulosti poúrazovou jizvu
a pomohl mi. Zatím to tedy pobolívá i kolem jizev - asi tím jak se člověk z polehávání na nemocné vrátil do prac. procesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.1.16 11:28

bolesti po laparoskopii

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, jsem týden po laparoskopii (mimoděložní těhotenství), operace proběhla bez komplikací a do dvou dnů mě pustili domu. Mám ale stále i po týdnu velké bolesti břicha, podobné menstruačním bolestem ale mnohem intenzivnější. Co jsem četla tady na diskuzích většinou jste psaly že do dvou dnů jste byly fit. Trochu se tedy bojím zda je vše v pořádku, miminko bylo plánované a budeme se snažit znova ihned jak to bude možné, máte prosím někdo podobné zkušenosti nebo se mám raději obrátit na doktora?
Předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast