Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer, chci se zeptat. Pes začal chodit spát do obýváku, já se tam do pozna koukám na televizi a mám obavy, jestli mu to světlo neškodí. Je to fakt takový hrozně silné bílé světlo. Nevíte, jestli mu to neškodí? ![]()
@toffinka jakože pro tebe v pohodě a pro spícího psa to je škodlivé? Myslím, že ne
Zrovna nám psi chrápou v kuchyni při světle a vůbec jim to nevadí ![]()
Tak vzhledem k tomu, že pes prospí většinu dne, tak mu světlo fakt vadit nebude
pokud to přežiješ ty, tak pes taky, ono ani pro tebe asi nebude hrozně silné bílé světlo zrovna fajn, proc nemáš jiné světlo? ![]()
@Kriss Tina to světlo jde od televize a je fakt silné, jen mám obavy, aby se mu nepoškodil zrak ![]()
Příspěvek upraven 14.09.21 v 20:20
@Fiducia no nevím, člověk je člověk a ne pes. Je to fakt silné světlo, i když je jen z televize
Bojím se, aby se mu nějak nezhoršil zrak, ale asi fakt řeším prkotiny ![]()
@toffinka píše:
@Kriss Tina to světlo jde od televize a je fakt silné, jen mám obavy, aby se mu nepoškodil zrakPříspěvek upraven 14.09.21 v 20:20
Možná tomu nebudeš věřit, ale i na televizi se dá nastavit třeba jas, aby to tak nesvítilo ![]()
@toffinka píše:
@Kriss Tina fakt jo?Tak mi prosím poraď
![]()
Jak mám radit? nevím co máš za televizi, najdi si v ní prostě nastavení ![]()
@toffinka píše:
@Fiducia no nevím, člověk je člověk a ne pes. Je to fakt silné světlo, i když je jen z televizeBojím se, aby se mu nějak nezhoršil zrak, ale asi fakt řeším prkotiny
No právě. Je to světlo testovaný pro člověka, tak nemůže poškodit zrak psovi ![]()
@toffinka píše:
@Fiducia no nevím, člověk je člověk a ne pes. Je to fakt silné světlo, i když je jen z televizeBojím se, aby se mu nějak nezhoršil zrak, ale asi fakt řeším prkotiny
Nastříkej obrazovku černou barvou a je po problémech…
![]()
@toffinka píše:
On spí s otevřenýma očima?
Nebo se bojíš, že se mu poškodí,. přestože je má zavřené? ![]()
Když si tam sám lehne a spí (nejspíš chce být s tebou), tak asi mu to neva.
Já tady ted mám rozsvícenou lampičku a štěně spí a fakt chrápe ![]()
Hele, psovi to nic neudělá, kdyby mu to vadilo, tak tam nebude, ale tobě to možná něco poškozuje. Je na čase nečumět na hovadiny pozdě do noci a jít spát.