Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
http://cs.wikipedia.org/wiki/Polystyren
Horko mu dobre delat nebude, ale spis bych se bala uvolnovani tech sajrajtu
A co je na tom polystyrenu?
A jakej polystyren tam je? je víc druhu. Dělám chytrou, ale ted jsme zateplovali barák:-D
Nechytne určitě
@Kamča.dalmatinka píše:
A jakej polystyren tam je? je víc druhu. Dělám chytrou, ale ted jsme zateplovali barák:-D
Nechytne určitě
Normální 5cm polystyren
@Anonymní píše:
Perlinka, lepidlo, stuk, penetrace a barva
Tak to od topeni nechytne…
@asha píše:
Tak to od topeni nechytne…
Ikdyž je to „narvaný“ přímo na stěně??? Ikdyž jako si říkám, že je to blbost, že vlastně je tam jen horká voda a lidi si i na topení suší věci, ale hlodá mě to
![]()
@Anonymní píše:
Ikdyž je to „narvaný“ přímo na stěně??? Ikdyž jako si říkám, že je to blbost, že vlastně je tam jen horká voda a lidi si i na topení suší věci, ale hlodá mě to![]()
Nechytne…ale pokud tam bude teplota vyssi, nez tech 70 stupnu, muze se s tim neco dit… nejak se to rozpada. Ale ma to na sobe jeste izolaci ![]()
@Anonymní píše:
Ikdyž je to „narvaný“ přímo na stěně??? Ikdyž jako si říkám, že je to blbost, že vlastně je tam jen horká voda a lidi si i na topení suší věci, ale hlodá mě to![]()
To topení snad nemá 70 stupňů. Nebo jo?
To byste se o to sami dost popálili ![]()
Ne, od samotného radiátoru téměř jistě nechytne nic ![]()
navíc pokud vim, tak polystyren je nehořlavej…
@asha píše:
Nechytne…ale pokud tam bude teplota vyssi, nez tech 70 stupnu, muze se s tim neco dit… nejak se to rozpada. Ale ma to na sobe jeste izolaci
diky
@Gina108 Pokud neuvaris kotel
Ale to uz snad ani nejde… Kdyz jsem byla mala, tak jsme obcas varili, to byl hukot po celym baraku a topeni nasledne zavzdusneny ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Ne, od samotného radiátoru téměř jistě nechytne nic
navíc pokud vim, tak polystyren je nehořlavej…
No tak to prave zrovna neni
Viz odkaz a vlastni pokus ![]()
„Jde také o velmi hořlavý materiál, který nemusí vždy vyhovovat zejména z důvodů předepsané požární bezpečnosti.“
Jinak vlastni kotel nemame, jsme v panelaku
![]()
jde mi i o to, ze byt budeme pronajimat a nechci aby se nekomu neco stalo…
![]()
@asha tak asi záleží jakej, kamarád dělá ve fabrice na stavební a fasádní poliše, a prý nehoří
má v sobě nějakou samozhášecí srajdu…
Ahoj, mám takový blbý dotaz, ale zajímá mě to, manžel zateploval jeden pokoj polystyrenem, aby v něm bylo teplo, ale díky tomu, když se pak osazovalo topení, tak ty žebra toho topeni jsou přímo na zdi, ale pořád vrtá hlavou, když si pustím topení na nejvyšší stupeň, tak jestli to nemůže nějak chytit od toho neustáleho tepla, ale zase si říkám, že je to blbost, když vlastně v tom topení je jen horká voda, co myslíte? Vím, že to zní blbě, ale přemýšlím nad tím