Může polystyren chytit od topení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.11.12 22:54

Může polystyren chytit od topeni?

Ahoj, mám takový blbý dotaz, ale zajímá mě to, manžel zateploval jeden pokoj polystyrenem, aby v něm bylo teplo, ale díky tomu, když se pak osazovalo topení, tak ty žebra toho topeni jsou přímo na zdi, ale pořád vrtá hlavou, když si pustím topení na nejvyšší stupeň, tak jestli to nemůže nějak chytit od toho neustáleho tepla, ale zase si říkám, že je to blbost, když vlastně v tom topení je jen horká voda, co myslíte? Vím, že to zní blbě, ale přemýšlím nad tím :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
5.11.12 23:01

http://cs.wikipedia.org/wiki/Polystyren
Horko mu dobre delat nebude, ale spis bych se bala uvolnovani tech sajrajtu :think: A co je na tom polystyrenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.11.12 23:03

A jakej polystyren tam je? je víc druhu. Dělám chytrou, ale ted jsme zateplovali barák:-D
Nechytne určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.12 23:05

Perlinka, lepidlo, stuk, penetrace a barva

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.12 23:06
@Kamča.dalmatinka píše:
A jakej polystyren tam je? je víc druhu. Dělám chytrou, ale ted jsme zateplovali barák:-D
Nechytne určitě

Normální 5cm polystyren

• Citovat
  • Upravit
29730
5.11.12 23:08
@Anonymní píše:
Perlinka, lepidlo, stuk, penetrace a barva

Tak to od topeni nechytne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.12 23:13
@asha píše:
Tak to od topeni nechytne…

Ikdyž je to „narvaný“ přímo na stěně??? Ikdyž jako si říkám, že je to blbost, že vlastně je tam jen horká voda a lidi si i na topení suší věci, ale hlodá mě to :? :?

• Citovat
  • Upravit
29730
5.11.12 23:26
@Anonymní píše:
Ikdyž je to „narvaný“ přímo na stěně??? Ikdyž jako si říkám, že je to blbost, že vlastně je tam jen horká voda a lidi si i na topení suší věci, ale hlodá mě to :? :?

Nechytne…ale pokud tam bude teplota vyssi, nez tech 70 stupnu, muze se s tim neco dit… nejak se to rozpada. Ale ma to na sobe jeste izolaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.11.12 23:30
@Anonymní píše:
Ikdyž je to „narvaný“ přímo na stěně??? Ikdyž jako si říkám, že je to blbost, že vlastně je tam jen horká voda a lidi si i na topení suší věci, ale hlodá mě to :? :?

To topení snad nemá 70 stupňů. Nebo jo? :nevim: To byste se o to sami dost popálili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
5.11.12 23:30

Ne, od samotného radiátoru téměř jistě nechytne nic ;)
navíc pokud vim, tak polystyren je nehořlavej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.12 23:32
@asha píše:
Nechytne…ale pokud tam bude teplota vyssi, nez tech 70 stupnu, muze se s tim neco dit… nejak se to rozpada. Ale ma to na sobe jeste izolaci :nevim:

diky

• Citovat
  • Upravit
29730
5.11.12 23:35

@Gina108 Pokud neuvaris kotel :mrgreen: Ale to uz snad ani nejde… Kdyz jsem byla mala, tak jsme obcas varili, to byl hukot po celym baraku a topeni nasledne zavzdusneny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.11.12 23:37
@Mar__tanka1983 píše:
Ne, od samotného radiátoru téměř jistě nechytne nic ;)
navíc pokud vim, tak polystyren je nehořlavej…

No tak to prave zrovna neni :D Viz odkaz a vlastni pokus ;)
„Jde také o velmi hořlavý materiál, který nemusí vždy vyhovovat zejména z důvodů předepsané požární bezpečnosti.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.12 23:41

Jinak vlastni kotel nemame, jsme v panelaku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jde mi i o to, ze byt budeme pronajimat a nechci aby se nekomu neco stalo… :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
31274
5.11.12 23:54

@asha tak asi záleží jakej, kamarád dělá ve fabrice na stavební a fasádní poliše, a prý nehoří :nevim: má v sobě nějakou samozhášecí srajdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný