Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím, že v tomhle týdnu (cca 5.týden) by potrat neměl probíhat takovým hrozným způsobem. Každopádně, pokud jsi omdlela a měla horečky a bolesti, radši jdi na kontrolu
edit- jsem přehlédla, že jdeš zítra do caru. Možná b ani nezjistili, zda je to potrat, možná z krve. Ale na utz nemusí jít nic vidět
Já když potratila v 5+něco, tak jsem měla jen silnější menzes a silnější bolesti břicha
![]()
Muže jít i o mimodeložní ..tam se omdlívá..určite bych nesedela a jela na pohotovost, pokud máš doma test ješte ti ukáze zda si byla nebo jsi tehu
@petra.lovosice píše:
Muže jít i o mimodeložní ..tam se omdlívá..určite bych nesedela a jela na pohotovost, pokud máš doma test ješte ti ukáze zda si byla nebo jsi tehu
Přesně můj názor ![]()
Může to být cokoliv a zajdi určitě na potovost at tě aspon prohlédnou. Já mimoděložko měla a též jsem upadla do bezvědomí..ale měla jsem opravdu velké bolesti a probrala se až když na mě začal mluvit anesteziolog kvůli uspání..bolesti byli takové, že jsem už nevstala.Ale každá jsme jiná tak to mazej k doktorovi ![]()
Já myslela, že u mimiděložního se nekrvácí…
Nevím co mám dělat, krvácení zatím neustupuje…
@Anonymní píše:
Já myslela, že u mimiděložního se nekrvácí…Nevím co mám dělat, krvácení zatím neustupuje…
Tak jeď na pohotovost. Klidně tam můžeš nejdřív zavolat a poradit se. Ale to omdlení a horečky ![]()
@Anonymní píše:
Já myslela, že u mimiděložního se nekrvácí…Nevím co mám dělat, krvácení zatím neustupuje…
okamžitě tě se seber a mazej na pohotovost..může to být opravdu cokoliv. Řekla bych, že se asi u Tebe jedná o potrat. U mimo krvácíš a hodně ale to samé u potratu. Já měla šílený bolesti..křeče mě šli do nohou a moc mě bolelo v kříži, ale bylo to v době kdy mě prasknul vejcovod a pak to bezvědomí. Takže mazej a honem
![]()
Souhlasím, mazej do nemocnice, omdlévaní přeci není normální. kdyby to bylo mimoděložní ať se nestane něco horšího.
Krvácela jsem u mimodeložního i ze me padaly velké sraženiny, neomdlela jse male delalo se mi černo před očima a motala semi hlava, já to teda přiřazovala k chřipce, krvácenísem si spojila stím že sem bylacca14dní zpětnarevizi, akté chřipce…takže určite nesed domaa jednapohotovost..muže tobýt cokoli, potrat, mimodeložní, hematom, ale i prosperující tehu, nebo jen ms..to ti tu nikdo neřeknem, alejestly to bude mimodeložní je to pruser muže to prasknout a pak jde o minuty
Z vlastní zkušenosti vím, že u mimoděložních jsem krvácela. Jak píšou holky, neblbni, nečekej a jdi na tu pohotovost. Nikdy nevíš. Raději nebuď hrdinka a jdi, i kdyby to bylo zbytečné ![]()
@monika32 píše:
Souhlasím, mazej do nemocnice, omdlévaní přeci není normální. kdyby to bylo mimoděložní ať se nestane něco horšího.
Tak omdlévání nemusí značit nic špatného, já čas od času omdlívám i při normální MS, nicméně spíš by se mi nelíbila ta horečka a silné neustávající krvácení…
Ahoj, omlouvám se, že anonymně… potřebuji poradit, snažíme se o mimi, navštěvujem Car… tento cyklus jsem měla pregnyl a domácí snažení… nasazen utrogestan. Měla jsem 6dní zpozdění test jsem nedělala protože zítra jdem na kontrolu, jenže včera jsem dostala dost vysoké horečky bolest v podbřišku, zvracení, dnes ráno jsme se milovali po sexu jsem začala okanžitě strašně krvácet tmavou hrozně hustou krví…
Před cca hodinou jsem omdlela. Může se jednat o spontální potrat?? strašně mě to trápí. popřípadě jestli potrat probíhá zjistí to zítra na kontrole v caru??? máme před prvním ivf… díky za rady