Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, poradíte? Od rána me boli v levém prsu a je mi špatně, jako kdybych měla dostat MS, ale jsem teprve 20 den cyklu. Ms mam pravidelně po 28 dnech. Boli me bricho a hlava, celkove nic moc. Napadlo me PMS, ale na nic takového netrpim. Poradi nekdo co s tim?
@Taktinevím tak snad jo. Dneska je to teda fakt mazec, jestli to bude celých 8 dni, tak nevim ![]()
@Pantherka8 píše:
@Taktinevím tak snad jo. Dneska je to teda fakt mazec, jestli to bude celých 8 dni, tak nevim
No kdyby bylo nejhůř, můžeš vzít prášek. Možná ti MS přijde i dřív, když tě tak bolí břicho a může být silnější. Taky to mívám. Jak ti dneska je?
@Pantherka8 píše:
@Taktinevím zatím je to porad stejný
Tak jestli máš volno, natáhni se, odpočívej, pij, bud´ v teple. Odpoledne, když bude hezky, jdi na malou procházku. Případně Paralen to jistí. A nebo bych zkusila sex, i když já to párkrát zkusila, nepomohlo. Stejně jsem to dostala až třeba za 3 dny ![]()
@Taktinevím ja jsem v praci, tak volno nehrozí
musím vydržet. Mas to tak casto?
Posledních pár měsíců. Ale mě je přes 40,takže už MS nemám tak pravidelnou. Např. leden 32.DC únor 22.DC . Snažím se to brát jak to je, i když samozřejmě mě to se-e, že v podstatě nikdy nevíš ![]()
@Taktinevím no to úplně chápu
jako nechci, aby mi bylo “divne” uz tyden předem
@Pantherka8 píše:
@Taktinevím no to úplně chápujako nechci, aby mi bylo “divne” uz tyden předem
No a ty plodný dny to být nemůžou. Já mám příznaky podobný při nich.
Mně dneska pobolívá břicho, asi už mám plodný dny, a to jsem včera teprve skončila MS. Taky mi to není úplně příjemný. Ale zase žádný děs běs
Nemáme to jednoduchý my holky ![]()
@Taktinevím taky pěkný
ja mam naladu jak nějaká megera
doufám, ze to nebude pravidlem každy měsíc