Způsobí pilulka po zpoždění MS?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
18.11.24 11:19

Může to být tím?

Měla jsem tu diskuzi ohledně nechráněného styku, přičemž nedošlo tedy k vyvrcholení ve mě, ani hned potom.. a dle všech možných online kalkulaček to byl můj neplodný den. Chci říct, že jsem si nemyslela, že by tam hrozila nějaká větší pravděpodobnost těhotenství, ale pro jistotu jsem si vzala pilulku po. Nebyl to přímo postinor, nýbrž nulsora má fungovat na stejném principu a vzala jsem si jí do 27hod.. než bylo možné si jí vyzvednout, dříve to nešlo.
Každopádně, má menstruace má zpoždění cca 4 dny. Obvykle jí mam přesnou a jsem z toho poměrně nervozní. Vím, že v příbalovém letáku bylo zmíněně, že se může stát, že pilulka způsobí zpozdění.. ale je to něco opravdu běžného? Mám asi třetí den lehčí bolestí v podbříšku jako při začátku MS, ale furt nic.. může být na vině ta pilulka? Mám samozřejmě v plánu si pro jistotu udělat test, ale furt doufám, že je to jen tím.
Máte s tím zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
18.11.24 11:28

Ano, je to opravdu běžné že pilulka způsobí zpoždění menstruace a další nežádoucí účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8361
18.11.24 11:47

Ano, pilulka po je prostě nálož pro tělo, tak nelze očekávát, že ma budeš mít dle plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76068
18.11.24 13:06
@lucciii23 píše: Více

nemám zkušenosti, ale je to tady často i v diskusích, a je to i v příbalovém letáku - pilulka po je obrovská nálož hormonů a je naprosto normální, že ti rozhodí cyklus na několik měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
18.11.24 13:53

Ano. Pilulka ti může hodně rozhodit menstruační cyklus. Je to pro tělo hrozný dryják.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.11.24 12:56

Delala jsem si pro jistotu test, vlastne radeji dva a jsem zmatena. Co to zmamena? Jeden je dost jasne negativni a u toho druheho neco malo vidim..jak to? Delala jsem je ve stejnou dobu. Jinak jsou to tri tydny od styku, takze by to melo byt prukazne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76068
19.11.24 14:19
@lucciii23 píše: Více

ten, kde cosi vidíš, máš brutálně rozmáčený - neplatný test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...