Může jít malá ven se zánětem močových cest?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Martina1234567890
1.7.13 10:12

Dekuju za odpovedi dnes take nema teploty ledviny pobolivaj a chce jet k pritelovi lecit se k nemu ze tam nebude aspon sama duveruju ze bude lezet i on dost pomaha teply gel na zada a tak ale co ten prevoz je to tak hodina cesty tramvaji metrem a autobusem myslite ze to je problem??co by si mela obleknou pri tomto pocasi dekuji

• Citovat
  • Upravit
Kajča20
1.7.13 11:11

Ona má zánět ledvin a chce se jet léčit k příteli? no to jí teda závidím, já se zánětem ledvin skončila několikrát na kapačce v nemocnici, bolestí jsem se nemohla skoro ani hnout a že vydržím hodně-zánět ledvin jsou muka, do toho to neustálý nutkání jít na záchod a ze sebe vytlačit jen pár kapek krve, horečky, zvracení- „luxus“…spíš bych řekla příteli, jestli za ní někdy nemůže dojet k vám domů a jí bych držela v teple a dostatečným pitným režimu, pokud nechce skončit ve špitále..nechci strašit ale já jednou s touhle nemocí skončila se septickým stavem, kterej ohrožuje jak funkci ledvin tak i život :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Martina1234567890
1.7.13 12:23

Nastesti ona to takto strasne nema horecky mela zahnala i zveacela ale uz vse v pordku ano je to bolest neskutecna rikala taky ale na zachod chodi uplne v poradku uz a nema s tim problemy vubec jsou prazdniny proto tam chce lezet bude jen potrebuju pomoci co na sebe v tomto pocasi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kajča20
1.7.13 20:41

Tak v tom případě hlavně, aby si hlídala záda a břicho v teple, teplou mikinu, bundu-všechno dlouhý ne bundičku do pasu, kalhoty, boty, nejlíp nějaký nepromokavý, často měnit ponožky, pokud budou jen sebevíc vlhký atd. prostě být teple oblečená..stejně by ale měla ležet v klidu a hodně pít nebo aspoň být v klidu a nikde nechodit po venku atd., neznamená, že když už je příznakově ok, je ok i co se výsledků týče, rozhodně lepší si ještě týden poležet doma a přítel aby za ní dorazil, než dalších 14 dní ležet v nemocnici připojená na kapačky a injekce do zadku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA