Může ven s vyrážkou?

3478
21.1.12 13:31

může ven s vyrážkou???

Ahoj všichni,moje dcerka má 17 měsíců a už tak pět dní má vyrážku v obličeji,měla to i lonskou zimu,tak to bude zřejmě z počasí,mazala jsem ji astridem do mrazu,který evidentvě nepomáhá,ted jsem koupila bubchen krem na zimu,tak snad bude zabírat lépe,ten jsem ještě nezkoušela…už to vypadalo,že ji to zmizí,ale ted se ji to rozlezlo po celym ksichtiku,mam na to excipial krem i emulzi,ale k večeru se ji to vždy zhorší a svědí jí to :,( jde mi o to,jestli můžem na procházku,i když má vyrážku,nebo máme být radši doma,dokud jí to nezmizí???děkuju za všechny zkušenosti a rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7631
21.1.12 14:19

Exem z mrazu jsme mívali také a trvá dlouho, než se zahojí…Možná je dobré zajít na kožní, protože se do vyrážky mohou z ručiček dostat bakterie (jak se miminko škrábe) a na to pak pomáhají antibiotické mastičky. My to tak museli jednou řešit. Ven jsme chodili dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
21.1.12 14:22
Kaczenka píše:
Exem z mrazu jsme mívali také a trvá dlouho, než se zahojí…Možná je dobré zajít na kožní, protože se do vyrážky mohou z ručiček dostat bakterie (jak se miminko škrábe) a na to pak pomáhají antibiotické mastičky. My to tak museli jednou řešit. Ven jsme chodili dál.
díky,jestli to do pondělí nepřejde,tak pujdem,akorat nevim,jestli můžu na kožní rovnou,nebo jestli mi musí dát nějaké doporučení obvodní???děkuju moc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
21.1.12 14:27

My jsme šli bez doporučení a vzali nás i bez objednání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
21.1.12 21:45

tak děkuju moc za radu,ted to vypada,že to mizí,uvidim ráno…díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie