Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zeoli takže je to možné? Promiňte jsem dost stresující člověk a hlavně když se jedná o tohle ![]()
@Anonymní píše:
@Zeoli takže je to možné? Promiňte jsem dost stresující člověk a hlavně když se jedná o tohle
Spíš to je hodně nepravděpodobné.
Tady každá druhá svobodná matka otěhotněla přes antikoncepci. Možné je vše. ![]()
@Modra1 píše:
Tady každá druhá svobodná matka otěhotněla přes antikoncepci. Možné je vše.
Tak to už tu to píšeš ale minimálně po třetí ne
Neříkejte mi, že to fakt není jedna a ta samá.
@Malineka píše:
Tak to už tu to píšeš ale minimálně po třetí ne![]()
Neříkejte mi, že to fakt není jedna a ta samá.
Je
@Anonymní píše:
Dobrý den. Můžete mi prosím poradit? Bojím se že můžu být těhotná. Beru antikoncepci Vreya už 9 měsíců. Nikdy jsem nezapomela, ale jeden den na začátku 2 týdne jsem měla jednorázový průjem 5 hodin od požití antikoncepce. Nic jsem nejedla celých 5 hodin a bojím se že to všechno vylezlo. Niní mám pauzu a menstruace má přijít dneska, ale ještě nepřišla. Mám se obávat? S přítelem praktikujeme přerušovany sex. Moc prosím o radu. Doufám že mě chápete.a prosím ještě aby jste nepsali nic zlého jsem mladá a dost se bojím. Snažím se být v sexu zodpovědná.
15 let
Bud v klidu, já ještě nikdy nedostala MS přesně na pauzu. Pokaždé tak 3-4 den
.
Je to nepravděpodobný, neboj se. Jenom se příště řiď návodem, když tabletu zapomeneš vzít, tak jsou určité postupy - liší se podle týdnu (1.,2.,3.), ve kterém se to stalo. Většinou stačí vzít si tabletu znovu.
Ve 2. týdnu je otěhotnění nepravděpodobné.
Nedávno jsem měla první pohlavní styk -beru HA, přítel měl kondom…ale něco ze mě vyteklo🙃netuším co a šílím tady😭taky mě bolí vaječníky ale mam to za pár dnů dostat tak to bude asi k tomu ne? opravdu se bojim 😭
Dobrý den. Můžete mi prosím poradit? Bojím se že můžu být těhotná. Beru antikoncepci Vreya už 9 měsíců. Nikdy jsem nezapomela, ale jeden den na začátku 2 týdne jsem měla jednorázový průjem 5 hodin od požití antikoncepce. Nic jsem nejedla celých 5 hodin a bojím se že to všechno vylezlo. Niní mám pauzu a menstruace má přijít dneska, ale ještě nepřišla. Mám se obávat? S přítelem praktikujeme přerušovany sex. Moc prosím o radu. Doufám že mě chápete.
a prosím ještě aby jste nepsali nic zlého jsem mladá a dost se bojím. Snažím se být v sexu zodpovědná.
15 let