Můžou se 9 měsíčnímu slepit střeva, když bude jíst rohlík?

Anonymní
23.11.24 14:26

Můžou se mu slepit střeva?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli se může stát že se slepí 9 m dítěti střeva pokud bude jíst rohlík? Dávám mu každý den tak půlku rohlíku odpo, je to téměř měsíc v kuse a teď mi bylo řečeno od známé že se toto může stát. :( Je to možné? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5133
23.11.24 14:29

Co to je za nesmysl 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.24 14:32

@hani28 já nevím taky jsem to neslyšela, jen mám kamarádku co je ta,,biomatka'' co svému dítěti nedala ani drobek sušenky natož rohlík a ještě půlku:D ale řekla mi tohle a když jsem jí řekla že rohlík dostává cca obden někdy i prostě že se chci najíst nebo něco udělat tak dám prostě kousek na zuzlani a hned mi bylo řečeno že nejsem vlastně normální máma protože můj syn skončí v nemocnici se slepenymi střevy

• Citovat
  • Upravit
23.11.24 14:46
@Anonymní píše: Více

Tvá kamarádka není normální, ne ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
23.11.24 14:49

Nestacim zirat. Ale treba kamaradka dostavala jako mala rohliky a slepil se ji mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
23.11.24 14:52
@vokishka píše: Více

Nebo naopak neco důležitého nedostavala a zadny mozek se ji nevyvinul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
23.11.24 14:52

Tak logicky, je tam LEPEK a ten LEPÍ až SLEPÍ :lol:
bože bože, to je zas kravina, já žasnu, co vše za hovadiny jsou schopní lidi vymyslet, místo aby se, když už, pídili po relevantních informacích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.24 15:07

Holky tak sem se aspoň zasmála děkuju:D já už se cítila provinile že mu cpu půlku rohlíku abych se stačila aspoň naobědvat a přitom mu ubližuju ale uklidnili jste mě, vyřídím kamarádce že střeva mého syna jsou a budou v pohodě :pankac:

• Citovat
  • Upravit
13754
23.11.24 15:17

Ne, střeva se nemůžou slepit (pokud jsou normální a zdravý), stejně tak jako cévy a další trubky v těle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.11.24 15:23

A já proč má pořád zácpu…ta kámoška na to kápla…má slepený střeva…jak to ale že syn je slepený nemá a to bašti rohlíky o dost víc a přitom chodí tak 3× denně… :think: mi určitě tajně chodí cucat odlakovač aby se mu rozlepily…🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8485
23.11.24 16:00

A nemá spíš ona slepený mozek, že vyplodila takovou blbinu? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
23.11.24 16:07

nicméně pravda je, že rohlík není nic moc, ale chápu, že žužlá a je od něj chvíli pokoj :lol: takové ty kukuřičné křupky jsi nezkoušela? Poslouží stejně a myslím, že je to zdravější varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
23.11.24 16:13
@Barevné klubíčko píše: Více

nejsou normální ani jedna, první, že takovou blbost vypustí z úst a druhá ještě víc, že jí to věří :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
23.11.24 16:15

jako zamysli se trochu - o kolika dětech jsi slyšela, že byly v nemocnici, že by se jim slepily střeva rohlíkem? a zeptej se své mámy, od kdy ti dávala rohlík? moje generace a generace dětí před tím vyrostly na žužlání rohlíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
23.11.24 17:30

Střeva rohlík neslepí, ale dusit se s ním může :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí