Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@hani28 já nevím taky jsem to neslyšela, jen mám kamarádku co je ta,,biomatka'' co svému dítěti nedala ani drobek sušenky natož rohlík a ještě půlku:D ale řekla mi tohle a když jsem jí řekla že rohlík dostává cca obden někdy i prostě že se chci najíst nebo něco udělat tak dám prostě kousek na zuzlani a hned mi bylo řečeno že nejsem vlastně normální máma protože můj syn skončí v nemocnici se slepenymi střevy
Nestacim zirat. Ale treba kamaradka dostavala jako mala rohliky a slepil se ji mozek.
@vokishka píše: Více
Nebo naopak neco důležitého nedostavala a zadny mozek se ji nevyvinul…
Tak logicky, je tam LEPEK a ten LEPÍ až SLEPÍ ![]()
bože bože, to je zas kravina, já žasnu, co vše za hovadiny jsou schopní lidi vymyslet, místo aby se, když už, pídili po relevantních informacích
Holky tak sem se aspoň zasmála děkuju:D já už se cítila provinile že mu cpu půlku rohlíku abych se stačila aspoň naobědvat a přitom mu ubližuju ale uklidnili jste mě, vyřídím kamarádce že střeva mého syna jsou a budou v pohodě ![]()
Ne, střeva se nemůžou slepit (pokud jsou normální a zdravý), stejně tak jako cévy a další trubky v těle ![]()
A já proč má pořád zácpu…ta kámoška na to kápla…má slepený střeva…jak to ale že syn je slepený nemá a to bašti rohlíky o dost víc a přitom chodí tak 3× denně…
mi určitě tajně chodí cucat odlakovač aby se mu rozlepily…🤭
@Anonymní píše: Více
A nemá spíš ona slepený mozek, že vyplodila takovou blbinu?
![]()
nicméně pravda je, že rohlík není nic moc, ale chápu, že žužlá a je od něj chvíli pokoj
takové ty kukuřičné křupky jsi nezkoušela? Poslouží stejně a myslím, že je to zdravější varianta.
@Barevné klubíčko píše: Více
nejsou normální ani jedna, první, že takovou blbost vypustí z úst a druhá ještě víc, že jí to věří ![]()
jako zamysli se trochu - o kolika dětech jsi slyšela, že byly v nemocnici, že by se jim slepily střeva rohlíkem? a zeptej se své mámy, od kdy ti dávala rohlík? moje generace a generace dětí před tím vyrostly na žužlání rohlíku
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli se může stát že se slepí 9 m dítěti střeva pokud bude jíst rohlík? Dávám mu každý den tak půlku rohlíku odpo, je to téměř měsíc v kuse a teď mi bylo řečeno od známé že se toto může stát.
Je to možné? Děkuji