Můžou to být hemeroidy? Jak je poznat?

Anonymní
8.8.25 19:38

Můžou to být hemeroidy?

Ahoj, nejsem příznivcem diskutování zdravotního stavu po internetu, nicméně… Za týden mám jít na mobilizaci kostrče přes konečník a kontraindikací jsou aktivní hemeroidy. Problém je, že nevím, jestli je mám. Už asi půl roku mám problém při vyprazdňování. Dost často (ale ne vždy) mám pocit, jako by ze mě lezl ostrý šutr, vevnitř mi to praskne a pak mám na toaleťáku trochu krve. Bolí/pálí to během vyprazdňování, jinak ne a není to k nevydržení. Když jsem se zmínila paní fyzioterapeutce, tak řekla, že kdyby to byly hemeroidy, tak by byla bolest větší a celkově bych s tím měla větší problémy, ale že si pro klid duše můžu zajít k obvodní. Jenže ta je teď pryč a se záskokem se mi to řešit nechce.
Tak se chci zeptat zkušenějších, můžou to být hemeroidy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
8.8.25 21:38

Já myslím že to hemoroidy jsou. Kup čípky a mast Proctoglyvenol a budeš cajk. A k záskoku klidně bez - není to nic, za co by ses měla stydět. To řeším taky furt :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.25 09:17
@Brbra píše: Více

Díky za odpověď, k záskoku nechci spíš kvůli antipatiím k tomuto doktorovi než kvůli studu. Radši si ten týden počkám na svoji doktorku.
Tyto léky hemeroidy úplně vyléčí nebo jen zmírní? A ještě prosím jak dlouho léčba těmito léky trvá? Stihne se to přeléčit za ten týden, ať nemusím fyzio odkládat na neurčito?

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
9.8.25 18:03

To jsou hemoroidy. Mimo mazání je dobré nemít zácpu a tuhou stolici, to je provokuje a pak bolí. Jestli ti to nevadí, napiš pak, jak ti ta mobilizace pomohla. Mně to doporučila doktorka kvůli nějakým problémům v pánevní oblasti, ale moc se mi nechce. Ona to ale popisuje hodně nadějně.

• Citovat
  • Upravit
1729
9.8.25 21:16
@Anonymní píše: Více

Mně to úplně vyléčilo. No první zlepšení mívám hned po první aplikaci. Po 3 dnech to bývá výrazně lepší, uplne ok treba ty 4-5 dní. Ale kazdy jsme jiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.25 08:40
@LiduNe píše: Více

Jdu na mobilizaci kvůli léčbě neplodnosti a nepravidelným cyklům, nejspíš se teda výsledek nedostaví hned, jestli vůbec.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.25 08:42
@Brbra píše: Více

Ok, díky :) ještě by mě zajímalo, jestli má smysl kupovat i čípky i mast, když se teda jedná o hemeroidy vnitřní? Nepostačí čípky?

• Citovat
  • Upravit
1729
10.8.25 19:46
@Anonymní píše: Více

To je na tobě.. ja dávala čípek dovnitř + krém zvenku. Kdyz mi došly cipky, aplikovala jsem pak dovnitř krém aplikátorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí