Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
S přítelem máme nechráněný sex. Ještě ani jednou se do mě neudělal. Pokaždý se udělá mimo mě ale otře si ho a dá ho do mě zpět.
Myslíte že můžu z toho otěhotnět?
@ttrr88 píše: Více
to je ale borec, ejakuluje, schlípne, utře se a okamžitě zase stojí a dává ho zpět
toho se drž
S takovou formou antikoncepce by neotěhotněla ani pana Marie ![]()
Nee teď opravdu
Kolik ti je? V dnešní době neustále omíláne téma…přerušovaná soulož NENÍ žádná forma antikoncepce a už vůbec ne, pokud přítel ejakuluje a pak zase pokračuje ![]()
Slyšela si někdy o preejakulátu? ten totiž obsahuje spermie a přítel ho nijak neovlivní a vlastně ve finále ani neví, že nějakej preejakulát vypustil
Samozřejmě jsou lidi, kterým to funguje XY let a jsou lidi, co otěhotní i přes hormonální antikoncepci
Nebylo by jednodušší se chránit a neřešit pak takové hloupé dotazy na netu?
Na školách se přestalo učit o sexuální výchově?? Čím dál víc mladých tu nemá ponětí o ochraně ![]()
@ttrr88 to otření tedy vážně nestačí, posledních pár kapek vždycky zůstane..
Kámoška to už léta praktikuje s manželem tak, že se mezi styky jde manžel vyčůrat a umýt, já jsem tedy zastánce antikoncepce.
Takže ano, mohla bys být těhotná. Držím palce, ať ne a do budoucna myslí na ANTIKONCEPCI
@Mall126 Jak můžete vědět že jsem mladá?😂 zase tak mladá nejsem, ale zkušenosti určitě s tímhle nemám.