Neustále tuhé břicho v 19. týden těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.8.24 11:08

Neustále tuhé břicho v 19tt

Zdravím,

Jsem v 19 týdnu a tvrdne mi břicho. Zaráží mě, že ale tvrdne jen na jedné straně, na pravo. A miminko to není, když přiložím angelsounds, tak srdíčko slyším jinde. Vždy se mi na tom místě udělá taková tvrdá boulička, pokaždé na stejném místě.
Druhá věc, co mě znepokojuje je to, že mám tuhé břicho neustále, není to sice přímo tuhé jak kámen, ale mám neustále pocit těžkého napjatého břicha, je to dost nepříjemné. Občas mě i píchá v podbřišku a do spodku. U doktora jsem byla v pátek, čípek byl nezkrácený, nasadil mi magnosolv, ale zatím beze změny.
Zažila jste některá tohle?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.8.24 15:14

Ahoj, já jsem teď ve 30tt a připadá mi, že brisko jsem jednu dobu mela jako kamen..To že tě občas někde pichne je normální, říkala jsi to doktorovi? Já měla taky magnosolv, ale přišlo mi to k ničemu… předepsal mi něco jiného, beru to 3× denně a mám klid

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.24 16:59
@Anonymní píše: Více
Říkala jsem mu to, zítra jdu ještě na kontrolu. Zkusím se zeptat, jestli mi nepředepíše nějaký jiný hořčík. Nevíš náhodou, co ti konkrétně napsal za tabletky?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.24 17:45
@Anonymní píše: Více

Určitě se ho zeptej, ať tě to netrápí :) já beru: MAGNESII LACTICI 0,5 TBL. MEDICAMENTA

• Citovat
  • Upravit
Nfr
170
6.8.24 10:49

Ahoj, já měla taky nonstop tuhé břicho, už snad od 14 tt, čekám dvojčata, teď 30 tt. Doktorka mi taky předepsala Magnosolv a taky mi nepomohl. V rizikovce v porodnici, kam chodím kvůli dvojčatům, mi kontrolovali čípek, začal se mi zkracovat, tak jsem dostala domácí klidový režim a Magnesium lactici 4× denně 2 tablety. A po čtrnácti dnech čípek ok, takže jsem se mohla vrátit do normálního režimu. Bez magnezka nedám ránu, jakmile si ho zapomenu vzít, břicho se mi hned připomene.
Tak snad ti taky pomůže, holky v různých diskusích ho taky chválí, nevybavuju si, že by si na něj někdo někde stěžoval (a že jsem toho přečetla :D). A nech si zkontrolovat ten čípek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.24 14:48

@Nfr
Teď jsem přijela od doktora, čípek je ok, nezkrácený, neotevírá se. Mimčo prý taky v pořádku. A za doporučení na magnezko děkuju, objednám :kytka:
A přeju klidných posledních pár měsíců s prcky v bříšku. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí