Můžu být těhotná? prosím o radu

7
15.8.22 20:54

Můžu být těhotná? prosím o radu

Dobrý den, dámy!

Týká se: teplota, průjem, výtok, stres, čípek, PMS, nidační krvácení?

Prosím o radu. Dne 20.7. jsem měla poslední menstruaci. Cyklus mám nepravidelný, mezi 25-34 dny, většinou ale okolo 28 - sebrali mi vaječník pár let zpět, tak někdy je to kratší, jindy delší.

Sex byl naposledy 31.7. Kdy jsem ovulovala si nejsem jistá, protože asi po 5 dnech poté jsem se probudila s otokem a svěděním a dostala jsem krém a čípky macmiror na kvasinkovou infekci.

Teď jsem už pár dní po léčbě. MS by měla přijít za 2-3 dny, ale před pár dny (v neděli 14.) jsem se probudila a při kontrole hlenu hned po probuzení našla maličko slabě růžového výroku (tak na půlku malíčku u nehtu). Je možné, že jsem se prostě jen škrábla? Nebo to byla slabá nidace? 8o U oběda mě polil studený pot - říkala jsem si, nervozita, těžké jídlo a horko - a bylo mi asi minutu nevolno, ale pak to přešlo. Výtok jinak další dny i později 14.8. večer bílý, trošku lepkavý, ale není ho mnoho (tak nehet u malíčku), na kalhotkách nic. Čípek je poměrně tvrdý, řekla bych. Prsa mě bolí od 7.7. ale to je u mě vždycky v rámci PMS. Unavená jsem, ale mám za 3 týdny státnice, a tak jsem pod obrovským stresem a moc nespím. Těho Test dnes negativní.

Posledních pár dní/týdnů mám také pocit, že je mi trošku špatně od žaludku a trpím průjemem, a je mi poslední dobou tepleji. Ale od antibiotik z května mám rozházenou mikroflóru a nervozita ve mě vyvolává úplně svíravé pocity a návaly horka běžně.

Měly byste rady prosím? Je třeba mít obavy? Na gyndě mají volný termín až za 14 dní…

Použili jsme diaphragmu a krém (nesnáším dobře AH), ale i když se býti mámou nebráním, teď to vážně řešit nechci… :( Prosím, co si o tom myslíte?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8706
15.8.22 21:12

Myslím, že ti hrabe… nejvíc mě pobavilo, že je ti poslední dobou tepleji :mrgreen: Jako promiň…ale komu ne ted.. přestaň se sledovat, místo toho se radši uč na ty státnice. Pokud by nepřišla menstruace v danem termínu, udělej si test. Ses v nervech, s mikroflorou v háji po atb, přehnaně se sleduješ… na to sedí to vše co popisuješ. Kliiiiiiid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11812
15.8.22 21:30

Řekla bych že jsi hlavně ve stresu…test je
zatim negativním..Zkus případně ještě za týden pokud se nedostaví ms (kvůli stresu a nemoci ji ale můžeš mít klidně dost opožděnou) nebo si za ten týden zajdi na krev..to už by měl být výsledek jistý…
PS:přeji hodně štěstí u statnic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
15.8.22 21:31

Jsi vynervovaná a os toho se odvíjí všechny ty nepříjemné pocity. Držím palce na státnice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
15.8.22 21:39

Jako nevím hele, zda ti trochu nehráblo. Rozhodně se moc sleduješ, ty vole popis hlenu na půl stránky 🙈, ohmatávání čípku. Jako tvůj příspěvek se mi fakt nejeví jako normální 🙈
Každopádně pokud by to byly příznaky, ten způsobuje hormon hcg, test by byl pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.8.22 22:35

@Midaku děkuju! Taky si to myslím, ale je to první vztah, tak trošku panikařím ze sebemenší blbosti. Obzvlášť proto, že je taky spoustu příspěvků, jak je diaphragma nespolehlivá a tak. Díky ještě jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.8.22 22:38

@Suelinda no, normální to asi není, ale protože moje doktorka je silně proti všemu, co není AH, tak si v tom připadám trošku sama a dost často jsem se setkala s tím, že diaphragma selhala. První vztah… No, zkrátka jsem v panice a snažím se nějak poznat svoje tělo, asi jako reakci na to, že když jsem se nesledovala, skončila jsem na sále málem bez obou vaječníků :( díky ale za uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42381
15.8.22 22:54

To se vážně někdo takto sleduje? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.8.22 23:10

@Betty MacDonald jojo :) snaha poznat svoje tělo. Pardon, jestli je to moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.22 11:35

Napríklad ja sa takto sledujem ale som trocha iný prípad. Užívam antikoncepciu a posledný styk bol 16. 7. Prerušovaný.. následne aj počas 7 dňovej pauzy ale už sme mali kondóm pre moju istotu.. krvacanie mi prišlo ale ja sa stále bojim, že som tehotná. Dnes som znova v strese a už ma bolia kríže, asi aj brucho a pod. Neviem či si tie príznaky nahováram alebo čo. Na krvné testy sa objednavať nechcem, je tam veľmi nepríjemná sestrička a tá by mi hneď povedala, že pokiaľ mám ms a negatívne testy tak ma neobjedna🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
1
18.8.22 14:20

Můžu být těhotná?

Zdravím dámy, potřebovala bych radu..
Již týden mám zpoždění menstruace, ale mam bolesti v podbrisku, je mi nevolno po jidle a přijde mi, že mám i natekla prsa.. test jsem si dělala, ale je však negativní… o 2 dny později jsem si dělala další a stále negativní.. mám zajít k lékaři? Nebo ještě pár dní počkat? Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.8.22 14:49
@Anonymní píše:
Napríklad ja sa takto sledujem ale som trocha iný prípad. Užívam antikoncepciu a posledný styk bol 16. 7. Prerušovaný.. následne aj počas 7 dňovej pauzy ale už sme mali kondóm pre moju istotu.. krvacanie mi prišlo ale ja sa stále bojim, že som tehotná. Dnes som znova v strese a už ma bolia kríže, asi aj brucho a pod. Neviem či si tie príznaky nahováram alebo čo. Na krvné testy sa objednavať nechcem, je tam veľmi nepríjemná sestrička a tá by mi hneď povedala, že pokiaľ mám ms a negatívne testy tak ma neobjedna🤷‍♀️

Myslím, že to bude v pohodě, pokud jste menstruovala. Případně pak jedině ta krev no. Já to teda zatím nedostala, 2 dny zpoždění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.22 15:02

@NickEnd krvácanie prišlo po viac ako 14 dní po styku, a teraz 3 týždne po ms testy negatívne, príznaky nemám len mám stále taký podvedomý strach

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.22 18:35
@Anonymní píše:
@NickEnd krvácanie prišlo po viac ako 14 dní po styku, a teraz 3 týždne po ms testy negatívne, príznaky nemám len mám stále taký podvedomý strach

ja užívam HAK, ovulsciu nemám čiže ak by som otehotnela tak by to bol asi zázrak

• Citovat
  • Upravit
9
22.8.22 17:32

Pozitivní testy , nízké HCG

Ahoj, chtěla bych jen poradit. Snažíme se o miminko už poměrně dlouhou dobu, měla jsem dva dny spožděnou MS. Tak jsem si zkusila udělat test, ukázala se mi slabá čárka. Jelikož jsem měla nepravidelnou MS někdy o 2-3 tak jsem to nechtěla nějak řešit. Ale když jsem ten test udělala několikrát tak pořad vycházel pozitivní, začala jsem slabě krvácet. Mělo to takovou růžovou barvu, asi 3-4 hod a potom konec už nic. Bolelo mě i trosku břicho, takže jsem z toho byla vážně mimo, protože na cca druhy den jsem začala krvácet nad ránem silné čerstvá červená, břicho mě bolelo asi chvíli potom nic, za hod to přešlo a teď nekrvacím, vůbec, si říkám ze jsem s tím smířená že zase nic no ale udělala jsem si test znovu a vyšel taky pozitivně možná víc silnější než ty předtím. Zajela jsem si pro jistotu k Dr na pohotovost. Zatím tam nevidí nic podle výpočtu bych mohla být ve 4tt. Hcg prý mám nízké, těhotenský hormon tam je. Ale muže to být buď začínající těhotenství, vývoj plodu, a nebo začínající potrat. Jsem z toho opravdu špatná, když jsem slysela slovo potrat tak jsem se opravdu začala bát a přát si aby se udržel. Ani žádné příznaky nemám, krom růžového výtoku, zvětšené prsa, težkost a bolest prsou, měl to někdo prosím podobně?

Přiložila jsem zde i mé testy, jedna focena v noci. Tak jsem tam přiložila raději dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí