Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, asi to tu je často, ale dost mě to mate. Včera se mi objevila po limitu druhá čárka na testu - přikládám fotku, v reálnu výraznější (Dr.Max). Nevím po jaké době, podívala jsem se až večer. Dnes jsem ráno dělala mamatest a totální sněhobílo. Mám několik dní před menstruací, ale budu tak 14 DPO ( dle ultrazvuku). Moc bych po limitu test neřešila, ale tohle mi přijde divný. Moc děkuju za názor
Po zaschnutí výsledek není vypovídající, stalo se mi, že po zaschnutí byl i docela silný falešný duch, zkus test třeba za 2 dny.
Cokoliv se objeví po limitu je neplatné, přečti si návod. Já tam teda stejně nic nevidím. Proč vůbec testuješ před MS 🙄
Je to po limitu. Zkus třeba za dva dny jiný test. Netestuj moc brzo, opravdu je lepší až když mešká menstruace, nejsi z toho pak tak zklamaná když to nevíš.
Věř mi vím o čem mluvím ![]()
@Suelinda Ono je to v reálu výraznější. No protože jsem byla prostě zvědavá a vím kdy byla ovulace
A cykly nemám úplně pravidelné, tak zkouším ![]()
@Štěpínek1 Teď už se na to vykašlu a budu čekat, děkuji za názor
@Suelinda duch tam je, když si to přiblížíš. Jestli se snaží o miminko, tak je těžké čekat až do ms😀 Vím z vlastní zkušenosti
@Bublina11123 ducha tam vidím. 1× se mi stalo, že jsem měla falešného ducha na testu. Ale taky se mi stalo že jsem měla negativní test, ale těhotná jsem byla. Ostatní značky byly pozitivní. ![]()