Chyba v testu??

15.8.22 10:55

Chyba v testu??

Ahoj, asi to tu je často, ale dost mě to mate. Včera se mi objevila po limitu druhá čárka na testu - přikládám fotku, v reálnu výraznější (Dr.Max). Nevím po jaké době, podívala jsem se až večer. Dnes jsem ráno dělala mamatest a totální sněhobílo. Mám několik dní před menstruací, ale budu tak 14 DPO ( dle ultrazvuku). Moc bych po limitu test neřešila, ale tohle mi přijde divný. Moc děkuju za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ledová káva
15.8.22 11:02

Po zaschnutí výsledek není vypovídající, stalo se mi, že po zaschnutí byl i docela silný falešný duch, zkus test třeba za 2 dny.

• Citovat
  • Upravit
3076
15.8.22 11:09

Cokoliv se objeví po limitu je neplatné, přečti si návod. Já tam teda stejně nic nevidím. Proč vůbec testuješ před MS 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
15.8.22 11:10

Je to po limitu. Zkus třeba za dva dny jiný test. Netestuj moc brzo, opravdu je lepší až když mešká menstruace, nejsi z toho pak tak zklamaná když to nevíš.
Věř mi vím o čem mluvím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.22 11:13

@Suelinda Ono je to v reálu výraznější. No protože jsem byla prostě zvědavá a vím kdy byla ovulace :D A cykly nemám úplně pravidelné, tak zkouším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.22 11:14

@Štěpínek1 Teď už se na to vykašlu a budu čekat, děkuji za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
15.8.22 18:55

@Suelinda duch tam je, když si to přiblížíš. Jestli se snaží o miminko, tak je těžké čekat až do ms😀 Vím z vlastní zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
16.8.22 16:12

@Bublina11123 ducha tam vidím. 1× se mi stalo, že jsem měla falešného ducha na testu. Ale taky se mi stalo že jsem měla negativní test, ale těhotná jsem byla. Ostatní značky byly pozitivní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí