Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Chtěla jsem se zeptat zda nemáte nějaká z vás zkušenost. S přítelem jsme měli sex v plodných dnech. Ve čtvrtek měla přijít menstruace. Dělala jsem test 1 den před MS a den po očekávané MS. Byl negativní. V sobotu mi začalo takové špinění hnědé když jsem se utřela tak trochu krev ale taková tmavá jakoby stará. Dnes to stejné ale trochu s kousky jakoby s vlásečnicemi. Dělala jsem test ale vždy odpo nebo večer a ten byl taky negativní. První dny jsem se potichu radovala protože menstruaci mám vždy přesnou jak hodinky a jelikož se snažíme myslela jsem si že už by to mohlo konečně vyjít. Ale teď už jsem z toho trochu zoufalá. Bolí mě občas trochu břicho teď už skoro vůbec. Spíše zadní čast zad a občas mě píchne v prsou. Ale že bych měla své klasické příznaky MS tak to vůbec. Jsem už zoufalá.
Příspěvek upraven 16.08.22 v 13:10
Test je negativní. Buď se ms rozjede, nebo může jít o uhnizdovani. Počkej týden a pokud nebude má, tak další test.
@karkarka píše:
Prostě se ti rozjíždí menstruace.
Třeba ano. Na jednu stranu i doufám nerada bych řešila nějaký gynekologický problém. Jen mi přišlo divný, že to mám takto když to mám jindy pravidelně.
Ale děkuji.
@martina.se píše:
Test je negativní. Buď se ms rozjede, nebo může jít o uhnizdovani. Počkej týden a pokud nebude má, tak další test.
Taky jsem si říkala, že počkám. Pokud to špinění přestane a nerozjede se MS a test bude negativní tak zajdu k Dr. ![]()
@Nicol_Jedlan
jak to tenkrat dopadlo?
Ja momentalne resim neco podobneho.
Snazime se o miminko, sex byl v plodnych dnech, mam zpozdeni 6 dni a testy negativni.
8 den po ovulaci jsem spinila tak jsem si myslela ze by to mohla byt nidace ale jak rikam testy jspu negativni.
Trvalo u nekoho z vas dele nez jste nasli dve carky?
@Jana781
Ahoj, momentálně řeším taky něco podobného.
12.11. jsme měli styk (první den z mých plodných dní)
Cca 10-14 dní (tedy cca 5 dní před očekávanou MS) se dostavilo 3 denní lehoučké špinění. Myslím, že nidace protože by vše odpovídalo.
MS měla přijít teď 1.12. cca nicméně už mám 4 zpoždění. Testy negativní.
Tak jsem se chtěla zeptat, jak to dopadlo?
Už jsem nervózní.. jsem trošku více unavená a zvětšily se mi prsa, ale to bych nebrala úplně jako příznaky že jsem těhu..
moc děkuju!
Ahoj holky,
Chtěla jsem se zeptat zda nemáte nějaká z vás zkušenost. S přítelem jsme měli sex v plodných dnech. Ve čtvrtek měla přijít menstruace. Dělala jsem test 1 den před MS a den po očekávané MS. Byl negativní. V sobotu mi začalo takové špinění hnědé když jsem se utřela tak trochu krev ale taková tmavá jakoby stará. Dnes to stejné ale trochu s kousky jakoby s vlásečnicemi. Dělala jsem test ale vždy odpo nebo večer a ten byl taky negativní. První dny jsem se potichu radovala protože menstruaci mám vždy přesnou jak hodinky a jelikož se snažíme myslela jsem si že už by to mohlo konečně vyjít. Ale teď už jsem z toho trochu zoufalá. Bolí mě občas trochu břicho teď už skoro vůbec. Spíše zadní čast zad a občas mě píchne v prsou. Ale že bych měla své klasické příznaky MS tak to vůbec. Jsem už zoufalá.