Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jedine me napada chyba v laborce. Ale podle me neni fyzicky mozne, abys mela hcg v moci a ne v krvi. Zasla bych znovu na krev a to brala jako bernou minci.
@Anonymní píše:
Díky, asi se to tím rozhodne. A pokud by to bylo negativní znovu, tak co mi může dělat ty pozitivní testy?
Mnoha holkám dělala poz. testy právě ta cysta.
@Anonymní píše:Šla bych spíš k lékaři.
Díky, asi se to tím rozhodne. A pokud by to bylo negativní znovu, tak co mi může dělat ty pozitivní testy?
@Anonymní píše:
Takhle vypadají testy teď udělané z odpolední moči. Ráno to bylo tmavší tedy. Na tom in time ale nebylo nic ani ráno.
Nic nevidím.
@Anonymní píše:
Takhle vypadají testy teď udělané z odpolední moči. Ráno to bylo tmavší tedy. Na tom in time ale nebylo nic ani ráno.
Promiň, ale ty testy jsou negativní…
@Anonymní píše:
Myslíš fotku nevidíš, nebo nevidíš dvě čárky? Na tom horním je jen jedna, na tom uprostřed a dole jsou dvě. Je to hůř vidět vyfocené, každopádně tam určitě jsou.
Jsou to negativní testy.
@Anonymní píše:
Pokud vidíš fotku, tak si to rozklikni 2×, je ostřejší
Pokud bys byla těhotná, nemusí se nic ostřit. Jsou to negativní testy. Pokud máš zpoždění, byla ty tam čára.
@Anonymní píše:
Já teda na 2 testech čarku vidím.
@Anonymní píše:
Testy jsou pozitivní, asi tedy špatná fotka.
Prosím tě, nelov duchy.
Teď se hodně píše o tom, že Mamatest a Pepino jsou falešně pozitivní, zkus úplně jinou značku. A podle mého by se ti to v krvi už ukázalo.
@Anonymní píše:
Tvůj černobílý svět? Já mám čtyři větší děti už a vím jak vypadá pozitivní těhotenský test. Jsem si jistá, že jsou pozitivní, uznávám že na fotce je to hůř vidět.
Takže ty máš 4 děti a nepoznáš pozitivní test? Nechráníš se tak, abys neotěhotněla, když bereš léky, které se těhotenstvím neslučují?
@Anonymní píše:
Chtěla jsem, ale kromě těchto dvou mi nabízeli už jen ClearBlue, ale měl vyšší citlivost.Já samozřejmě nevím, co tu pozitivitu způsobilo, jestli vadná šarže testů, cysta, nebo něco jiného, nebo těhotenství. Ale čárky jsou tam dvě. To těhotenství bych potřebovala vědět nutně co nejdříve. Mate mě negativní výsledek z krve, to je divné. Navíc tedy testy ráno byly ještě tmavší, tudíž o pozitivitě nepochybuji. Jde o to čím je způsobená.
Tak jis měla spíš vzít ten clearblue, kor pokud měl vyšší citlivost. Mamatest i Pepino jsou teď údajně nějaká špatná šarže. Ale jak říkám, zjištění HCG z krve je mnohem spolehlivější než z moči. Pokud bys byla těhotná, tak bys v to v té krvi už měla.
Nemůžou ty léky reagovat na test?