Testování - nerozumím tomu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
12.8.22 13:29
@Anonymní píše:
Když se snažím otěhotnět, tak se nebudu chránit. Ty jsi tu nějaká místní bacharka 8o Když se podaří, léky vysadíme, víš. Asi složité. Pozitivní test poznám, ale a negativní krví je to dost divné.

Pro mě je výsledek krve směrodatný, víš? Domácí testy a focení ze všech stran po milionté není pro mě dostatečný důkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.8.22 13:33

Já tedy po rozkliknutí, vidím dva spodní testy pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.8.22 13:42

Tak dušík tam nepochybně je, ale tak na maximálně 10-11 DPO. Takže ti stejně nezbyde než zajít znovu na tu krev a pokud bude negativní, řešit s gynekologem, co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.22 13:47

Testy jsou negativní. Pro klid na duši bych si zopakovala krevní test, a po něm už bych se nezatěžovala čuracími testy. Plus na gynekologii na kontrolu (cysty…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
12.8.22 13:49

Po víkendu bych zašla znivu na krev a podle výsledku řešila s lékařem. Duch na testech je, tak uvidíš, co se z toho vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.8.22 14:09

Pokud chceš být těhotná a zároveň bereš léky, které jsou v těhotenstvi nevhodné a zároveň jsi přesvědčená, že jsi těhotná, nechápu, proč jsi ráno nebyla u svého lékaře a lovíš duchy na testech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
12.8.22 14:09

Ja jsem mela uz slabé růžové čárky na testu a hcg jen 5 - doktorka mi rekla, ze hcg v krvi je negativni, ze pozitivni je az nad 20 jednotek. Ted je z tech 5 jednotek 4 měsíční mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.8.22 14:11
@Vida2702 píše:
Ja jsem mela uz slabé růžové čárky na testu a hcg jen 5 - doktorka mi rekla, ze hcg v krvi je negativni, ze pozitivni je az nad 20 jednotek. Ted je z tech 5 jednotek 4 měsíční mimino.

Ale má prý den zpoždění, na to by reagoval i normální test. Nikdy jsem nezkoumala, jak je ten test citlivý a koupila prostě obyčejný test v lékárně. Až když jsem byla opravdu těhotná, byla tam vidět čárka. Nemusela jsem se nikoho ptát, zda ji vidí taky. Bylo to evidentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5457
12.8.22 14:22

Víš přesnou hodnotu hCG z laborky? Protože je rozdíl, jestli řekli „hCG negativní“ (= klidně můžeš mít víc jednotek - do nějakých 10/20 - a zachytil se úplný začátek), nebo jestli řekli „hodnota vašeho hCG je 0,5“. Pokud je to ta druhá varianta, tak jsou ty testy buď vadné, nebo reagují na něco jiného, třeba tu cystu, no. (I když v jakém množství, co a kam by musela co vylučovat, aby hCG bylo z krve negativní a na počůrávacím testu slabounce pozitivní výsledek?) V neděli ráno bych udělala ještě jeden test a v pondělí ráno zašla kdyžtak na krev, ale je to skutečně divná situace. Co se těmi léky bych se zkusila poradit ještě dneska s lékařem. Jestli na pár dnů vysadit, nebo brát do případného potvrzení těhotenství po víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
12.8.22 14:51
@Vida2702 píše:

Promin, ale tohle je zasadni nepochopeni biologie. Neni mozne mit v krvi 5 jednotek a tehotenske testy reagujici. Nejcitlivejsi reaguji od 10 jednotek v MOCI, 5 jednotek v krvi se ale nerovna 5 v moci. Takze spis jsi vykoukala duchy v cyklu, kdys nahodou otehotnela, ale rozhodne bych tady nesirila, zes mela 5 jednotek hcg v krvi a pozitivni testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
12.8.22 14:53
@Anonymní píše:
Krev HCG 4 U/

To se povazuje za negativni a nereagoval by na to těhotenský test. Nespekuluj, vysad a bez v pondělí znovu na krev. Bud se zvedne, nebo mas jasno.
Ono Pepino delalo přesvědčive duchy uz kdyz jsem tehotnela ja, takze spolehat se na to, dokud nemam opakovane dalnice je zradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
12.8.22 15:27

@Villanelle pisu, jak to bylo. V krvi 5 jednotek, test s duchem. Rada ti poslu důkazní materiály :) mozna by sk bylo dobre přečíst, co jsem psala, nez začneš karat. Psala jsem, ze jsem mela slabé růžové čárky (asi jako taztelka), ne jasne pozitivni test. U me se jedna o nepochopení biologie, u tebe patrne psaného slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5457
12.8.22 16:51
@Anonymní píše:
Krev HCG 4 U/

Hmmm… Tak to by nemělo dělat pozitivní těhotenský test z moči, ale zas to není úplná nula, no. S léky fakt neporadím, ale embryo by v tuhle chvíli ještě rozhodně nebylo propojené s tělem, tak nevím, jestli je tam vůbec nějaký potenciál průšvihu, nebo ne. Jestli je problém to vysadit, nedělala bych to, tohle na těhotenství spíš nevypadá, ale rozhodně bych v neděli testovala a kdyby tam byla pořád vidět ta čárka, skočila bych si v pondělí zase na krev a bylo by jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.8.22 17:10
@Villanelle píše:
Promin, ale tohle je zasadni nepochopeni biologie. Neni mozne mit v krvi 5 jednotek a tehotenske testy reagujici. Nejcitlivejsi reaguji od 10 jednotek v MOCI, 5 jednotek v krvi se ale nerovna 5 v moci. Takze spis jsi vykoukala duchy v cyklu, kdys nahodou otehotnela, ale rozhodne bych tady nesirila, zes mela 5 jednotek hcg v krvi a pozitivni testy.

Mno.. ale ona nepsala že má pozitivní při pěti :) aspoň já to tak pochopila a což je víc než jasné při testu deset..nevidím důvod proč by 5hcg nemohlo vyjít na testu jako duch 👻 jde o záchyt HCG jako takového (zde se nebavíme o HCG alfa nebo beta variantě)..

@Zakladatelko nemáš náhodou ve zprávě napsáno o jaký druh HCG jde? Tím by se to rozseklo..pokud se jedná o beta jedná se o těhotenství..pokud alfa, může to být cysta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
12.8.22 19:57
@Skaiqy píše:
Mno.. ale ona nepsala že má pozitivní při pěti :) aspoň já to tak pochopila a což je víc než jasné při testu deset..nevidím důvod proč by 5hcg nemohlo vyjít na testu jako duch 👻 jde o záchyt HCG jako takového (zde se nebavíme o HCG alfa nebo beta variantě)..@Zakladatelko nemáš náhodou ve zprávě napsáno o jaký druh HCG jde? Tím by se to rozseklo..pokud se jedná o beta jedná se o těhotenství..pokud alfa, může to být cysta..

Ne nemuze :roll: Uz ciste z logiky veci, hcg fo deseti jednotek V KRVI je bezne, nepovazuje se to za těhotenství, s takovou by ducha mela každá, chápeš? Nehlede na to, ze množství jednotek v krvi se vazne nepropisuje do moči 1:1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí