Zpoždění,duch na testu

6
11.8.22 12:02

Zpoždění,duch na testu

Dobrý den chtěla bych se zeptat s přítelem se snažíme přes rok a pořád se nevede. Menstruaci mám většinou přesnou jen třeba 1-2dny zpoždění, ale minulý měsíc jsem to měla dostat 23.7. ale nic a 24.7.jsem jen začla slabe špinit a jen do druhýho dne pak nic.BC teplotu měřím a od 20.6. teplota přes 37 v den teda 24.7.teplota před 37 a od té doby mám teplotu 37-37,2. Dvorce na bradavkách se mi zvětšili a stmavli, týden po špinění jsem měla ranní nevolnosti (zvracení) od té doby nemůžu kávu. břicho mám nafouklé a bolí mě kříže. Test jsem si dělala v pondělí 8.8. a byla tam druhá ale hodně slabá čárka. Často trpím cystami, ale už poznám když mám cystu takže si myslím že tentokrát to cysta nebude. Máte některá stejnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.8.22 12:18

Neco tam bude. Zkus udělat clearblue, ten je nejspolehlivější.

• Citovat
  • Upravit
19983
11.8.22 12:18

@Tehulele po takové době by byl test jasně pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.8.22 12:22

Děkuji. taky si myslím že už by to šlo více vidět, ale opravdu cítím že se semnou něco děje únava strašná a bolest v podbřišku..zkusím lepší test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.22 12:24

Aby to nebylo ZT :,(

• Citovat
  • Upravit
10680
11.8.22 12:25

Nepřijde mi to jako těhotenství…vždyť už bys měla zpoždění skoro 20 dní, to už by ten test vypadal jinak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
11.8.22 13:01

Obávám se, že to nevypadá dobře, po takové době bys na testu měla dálnice a já upřímně čárku ani nevidím 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.8.22 13:07

Děkuji za odpověď taky si myslím jen mi je divné že se mi zvětšili prsa a bolí mě bradavky mám je tmavší a zvětšené dvorce ale to je asi jen vsugerace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
11.8.22 13:41

@Tehulele ty změny co popisuješ většinou nastávají až později…jo, prsa se zvětší…ale t tmavnutí bradavek bych řekla že až v třetím trimestru… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
11.8.22 13:59

No hlavně jakékoliv příznaky těhotenství způsobuje právě hormon hcg, takže tuplem bys měla pozitivní test. Takže to vypadá spíše na tu sugesci :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.22 14:02
@Suelinda píše:
No hlavně jakékoliv příznaky těhotenství způsobuje právě hormon hcg, takže tuplem bys měla pozitivní test. Takže to vypadá spíše na tu sugesci :/

Souhlas. Autorka až moc přemýšlí o těhotenství.
Autorko, radím ti, nech to plynout. Takhle se z toho početí zbytečně nervuješ. A psychika taky dělá divy. Až se uvolníš a přestaneš na to myslet, uvidíš jak to půjde rychle ;)

• Citovat
  • Upravit
546
11.8.22 15:36

@Tehulele zkus ještě udělat obyčejný papírový test. Nejlépe s citlivostí 10. Jen ne mamatest nebo Pepino. Zkus koupit dr max a nebo livsane:) nebo clearblue.
Ale s takto dlouhým zpožděním by byla čárka vidět lépe. :think: zkus ještě ranní test a uvidíš :) jinak má takové příznaky je vážně ještě brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
11.8.22 22:24

Doporučuji zajít na gyndu nebo na krev, budeš mít jistotu, na čem jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.8.22 09:21

Už tomu moc nevěřím máte pravdu že po takové době byla byl test jasně pozitivní, ale Zajdu si ať vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
12.8.22 11:34

@Tehulele a zkoušela jsi ještě nějaký jiný test? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí