Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla bych se zeptat s přítelem se snažíme přes rok a pořád se nevede. Menstruaci mám většinou přesnou jen třeba 1-2dny zpoždění, ale minulý měsíc jsem to měla dostat 23.7. ale nic a 24.7.jsem jen začla slabe špinit a jen do druhýho dne pak nic.BC teplotu měřím a od 20.6. teplota přes 37 v den teda 24.7.teplota před 37 a od té doby mám teplotu 37-37,2. Dvorce na bradavkách se mi zvětšili a stmavli, týden po špinění jsem měla ranní nevolnosti (zvracení) od té doby nemůžu kávu. břicho mám nafouklé a bolí mě kříže. Test jsem si dělala v pondělí 8.8. a byla tam druhá ale hodně slabá čárka. Často trpím cystami, ale už poznám když mám cystu takže si myslím že tentokrát to cysta nebude. Máte některá stejnou zkušenost?
Neco tam bude. Zkus udělat clearblue, ten je nejspolehlivější.
Děkuji. taky si myslím že už by to šlo více vidět, ale opravdu cítím že se semnou něco děje únava strašná a bolest v podbřišku..zkusím lepší test
Nepřijde mi to jako těhotenství…vždyť už bys měla zpoždění skoro 20 dní, to už by ten test vypadal jinak… ![]()
Obávám se, že to nevypadá dobře, po takové době bys na testu měla dálnice a já upřímně čárku ani nevidím 🤷♀️
Děkuji za odpověď taky si myslím jen mi je divné že se mi zvětšili prsa a bolí mě bradavky mám je tmavší a zvětšené dvorce ale to je asi jen vsugerace
@Tehulele ty změny co popisuješ většinou nastávají až později…jo, prsa se zvětší…ale t tmavnutí bradavek bych řekla že až v třetím trimestru… ![]()
No hlavně jakékoliv příznaky těhotenství způsobuje právě hormon hcg, takže tuplem bys měla pozitivní test. Takže to vypadá spíše na tu sugesci :/
@Suelinda píše:
No hlavně jakékoliv příznaky těhotenství způsobuje právě hormon hcg, takže tuplem bys měla pozitivní test. Takže to vypadá spíše na tu sugesci :/
Souhlas. Autorka až moc přemýšlí o těhotenství.
Autorko, radím ti, nech to plynout. Takhle se z toho početí zbytečně nervuješ. A psychika taky dělá divy. Až se uvolníš a přestaneš na to myslet, uvidíš jak to půjde rychle ![]()
@Tehulele zkus ještě udělat obyčejný papírový test. Nejlépe s citlivostí 10. Jen ne mamatest nebo Pepino. Zkus koupit dr max a nebo livsane:) nebo clearblue.
Ale s takto dlouhým zpožděním by byla čárka vidět lépe.
zkus ještě ranní test a uvidíš
jinak má takové příznaky je vážně ještě brzo ![]()
Doporučuji zajít na gyndu nebo na krev, budeš mít jistotu, na čem jsi
Už tomu moc nevěřím máte pravdu že po takové době byla byl test jasně pozitivní, ale Zajdu si ať vím