Můžu být těhule?

199
11.9.13 02:28

Můžu být těhule?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit… Minulý měsíc (to jsme ještě neplánovali) to manželovi,,ujelo,,. MS jsem měla jen 2 dny a to od 26 do 28.8. Test ale negativní. teď jsme se rozhodli, že mimčo bychom už chtěli, takže od 5.9.,,jedeme každý den naplno,,. Od včera mě pobolívá v podbříšku a dneska mám na dotyk dost bolestivá prsa. Na test si myslím, že je brzo. Předtím se nám to taky několikrát ujelo a to i s předchozím partnerem (období cca takto 3 roky) a nikdy nic. Před necelými dvěma měsíci jsem s tím byla u své gynekoložky a poté jsem šla na laparo, jestli nemám neprůchozí vejcovody, ale vše bylo v pořádku a doktorka říkala, že to po té operaci je velká šance. Manžel již má 4letého syna z předešlého manželství, takže u něj problém by být neměl. Tak bych chtěla znát názor někoho zkušenějšího, neboť já sama si rady nevím :))) dík :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
11.9.13 05:58

Tak jestli jste souložili a dělali jste to správně, tak určitě těhotná být můžeš :nevim:
jinak teda ty příznaky, co popisuješ, časově odpovídají ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
11.9.13 06:30

No můžeš, ale stejně ti nezbyde nic jiného než čekat a udělat test. Tak ať se brzo zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
11.9.13 07:16

Muzes a stejne tak sis mohla priznaky vsugerovat. Pokud jeste nemeska MS, neni co resit.

• Citovat
  • Upravit
12743
11.9.13 08:06

@neme55 jaký chceš znát názor? někomu se zadaří hned někdo se snaží roky. počkej do termínu ms a pokud nedojde tak testuj.
příznaky máš vsugerované, pokud se snažíte od 5.9. tak těhotná 100% ještě nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.9.13 08:38

Těžko říct takhle z hlavy :think: :think: :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.9.13 08:47

Jo a dělat to denne k oplodnění vhodně není. Spermie pry nestíhají dozravat, tak raději ob den. Jinak těhotná byt můžeš a nema smysl testovat dřív než 10 dni po styku. Ja otěhotněla hned a zádné příznaky jsem prvni tři mesice nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.9.13 09:03

Akorát jsem se v tom ještě trochu ztratila jak píšeš, že jsi s TÍM byla u gynekoložky před dvěma měsíci :nevim: Tak nějak netuším s čím a navíc když se snažíte teprve od min. týdne… Ale to je asi OT, to je fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.9.13 12:39

Ahoj, no já jsem si test dělala 4.den po zpožděné MS a byl pozitivní. Ale já to tušila, snažili jsme se o miminko už asi měsíc před tím. Jinak, test bych udělala určitě ještě jednou, zkusila bych to kolem 15.9. a pak sama uvidíš. Nebo možná by nebylo špatné se objednat i na gyndu, mě tenkrát sice řekla, že jestě nevídí váček nebo jak to ona nazývá, ale že všechno tomu nasvědčuje, tak vzala krev a druhý den jsem to měla potvrzený na 100% :) tak hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.9.13 13:00
@Heřmanka88 píše:
Ahoj, no já jsem si test dělala 4.den po zpožděné MS a byl pozitivní. Ale já to tušila, snažili jsme se o miminko už asi měsíc před tím. Jinak, test bych udělala určitě ještě jednou, zkusila bych to kolem 15.9. a pak sama uvidíš. Nebo možná by nebylo špatné se objednat i na gyndu, mě tenkrát sice řekla, že jestě nevídí váček nebo jak to ona nazývá, ale že všechno tomu nasvědčuje, tak vzala krev a druhý den jsem to měla potvrzený na 100% :) tak hodně štěstí :mavam:

no ale ona má 16 dní po menstruaci. Když ho bude dělat za 4 dny, tak to je pořád týden do termínu menstruace :nevim: Jestli má pravidelný cyklus, tak právě ovulovala a jestli došlo k oplodnění, tak nejdřív za 14 dní. A jestli opravdu byla ovulece někdy předevčírem, tak mi teda přijde opravdu z cesty teď řešit případné těhotenství, nebo dokonce příznaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.9.13 13:09

@Antonie Bolavá no to jo no, tak počkat jedině těch 14 dní a pak to zkusit. Mě to teda vycházelo docela nepravděpodobně, ale podle termínu porodu jsem musela zapadnout tak sotva týden po MS.Taky se mi to zdálo divné…ale hned co mi to vynechalo a já to zkusila, byl pozitivní.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.9.13 13:12
@Heřmanka88 píše:
@Antonie Bolavá no to jo no, tak počkat jedině těch 14 dní a pak to zkusit. Mě to teda vycházelo docela nepravděpodobně, ale podle termínu porodu jsem musela zapadnout tak sotva týden po MS.Taky se mi to zdálo divné…ale hned co mi to vynechalo a já to zkusila, byl pozitivní.. :nevim:

no, takže klasický postup. Já vůbec nechápu, proč se tady na to zakladatelka tak sáhodlouze ptá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.9.13 13:13

Jako spíš mě zarazila ta MS jen dva dny..pokud se to teda nepodařilo tenkrát, v tom srpnu, tak tedka je teda na test a příznaky opravdu hooodně brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.13 07:19

prosí o radu

Ahoj holky prosím o radu, v červenci jsem vysadila antikoncepci MS jsem dostala 23.7.-29.7. další MS jsem měla 15.8.-21.8. na internetu jsem si našla že mám ovulku 23.8.-26.8. v tu dobu proběhl sex ted mjěla být MS 7.9. a nic MS neproběhla. Těhotenský test je negativní a dneska jsem si měřila teplotu v pochve a byla 37,1 tak nevím. M§že te mě poradit jsem v tom nová a mimi chceme. Zajímevé je že mam občas boleti bříška jako pře MS. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.9.13 07:24

Ahoj. na internetu je to cca, ale ovulaci jsi mohla mít později, zkusila bych test znovu, ale za pár dní. A nebo je to jen zpoždění :cert:. Každopádně Ti přeji // čárky než MS :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí