Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je tento test spolehlivý? http://im9.cz/…3ea9416f.jpg Dělala jsem si ho včera odpoledne a na lepší světle ráno koukám, že je tam slaboulinká čárka, tak nevím, jak to pobrat. Přijde mi, že je to dost podobné tt z Dr.Max, což prý bývá poslední dobou nespolehlivý. Díky.
Příspěvek upraven 06.09.13 v 19:06
Píšou tam něco jako „neinterpretujte výsledky po více než 45minutách“ takže jestli ses na to koukala po dlouhé době, nespoléhala bych na to
@nikol.ondrášovka No já odpo koukala v koupelně, kde při žárovce moc nic vidět nebylo. Proto jsem koukla na denním světle až ráno. Otázkou je, zda negativní má tu druhou čárku „bílou“, tedy není vidět nic, nebo tam lehoulince stejně je.
@Maty1989 zkus jiný, ono jde o to, že tam ta čárka předtím bejt nemusela, pak se tam mohla objevit proto to nemůžeš brát vážně po tak dlouhé době.
@nikol.ondrášovka Právě že bych řekla, že to dělají všechny, jiné jsou lehce vidět hned za mokra a nic z toho ![]()
Nejlepší je Mamatest. A nebo prostě nešil a ještě pár dní počkej ![]()
@Erian Právě na Mamatest jsou taky dost negativní ohlasy teď. Nešílím, jen se ptám, pač jsem zkusila víc testů za poslední dobu a mám pocit, že všechny snad dělají to samé, tak nevím, jestli jsou vůbec spolehlivé.
@Maty1989 tak mne presne tento test po limite ukazal slabu ciarku a tehotna som bola
ale to moze a nemusi potvrdzovat tehotenstvo u teba ![]()
@pata308 A můžu vědět, za jak dlouho ukázal lepší výsledek?
Je fakt, že jsem nějaká dost unavená a to jsem spala dobře celou noc, prsa mi jakoby pořád pracují, atd ![]()
Mam s nim dobrou zkusenost… A i se slabou druhou carkou jsem byla tehotna…
Tento test jsem si dělala a vyšla mi druhá čárka slaboulince až jsem si myslela, že mám spíš halucinace. Každopadne z té pomalu neviditelné čárky, jsou ted už 2 pořádné a jsem v 9tt ![]()
Dělej testíky ob den a vždy ráno a když bude sílit, tak je to jasné ![]()