Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj jdu asi s uplne blbym dotazem ale zeptat se musim.. vydadila jsem prasky ze zdr. duvodu… vzdy pravidelna menstruace.. pri sexu si manzel bere kondom az skoro u konce.. a nebo jde mimo me.. ale uz mam 3 tydny spozdeni.. test negativni.. ale ma otazka zni zda neco z muze unika i pri prubehu sexu a zda muzu otehotnet.. ja mu rikala ze urcite ano ale badame nad tim zda uz je to vylozene sperma nebo ne.. diiky za odpovedi
Jo, může tam být vyloženě sperma… vlastní zkušenost viz metřík…
Fuuu.. to jste me nepotesila…
doufam tedy ze mam jenom sakra zpozdenii.. ![]()
Asi jak komu, ha neberu a manzel si dava pozor. Vychazelo nam to po prvnim porodu, otehotnela jsem, az kdyz jsme se zacali opravdu snazit. Po druhem porodu to delame taky tak. Doufam, ze se nejaka kapka nenajde. Zatim nam to prochazi, kdyz to sectu, tak 3 roky bez nehody.
My jsme taky souložili přerušovaně, cca 3/4 roku a bez dítěte.
ale jak jsem vypozoroval každý muž „ho“ vytahuje v jiný čas. Někdo ještě dost a dodělat rukou a někteří ven a už je hotovo, druhý případ mi přijde rizikovější. ![]()
Jinak 3 týdny spozdení by už byl test pozitivní.
@telezska píše:
Ahooj jdu asi s uplne blbym dotazem ale zeptat se musim.. vydadila jsem prasky ze zdr. duvodu… vzdy pravidelna menstruace.. pri sexu si manzel bere kondom az skoro u konce.. a nebo jde mimo me.. ale uz mam 3 tydny spozdeni.. test negativni.. ale ma otazka zni zda neco z muze unika i pri prubehu sexu a zda muzu otehotnet.. ja mu rikala ze urcite ano ale badame nad tim zda uz je to vylozene sperma nebo ne.. diiky za odpovedi
jasně, že jde takhle otěhotnět, kondom má být nasazenej hned ![]()
Ahoj asi mam hloupy dotaz, ale opravdu nevim. Mam syna jsou mu skoro 2. Jeste ho obcas kojim
ale od porodu jsem jeste nemela MS. Muzu i bez ni otehotnet znovu? Doktor mi na kontrole rikal, ze to zatim nevypada na to ze bych MS mela mit.
@Anonymní píše:
Ahoj asi mam hloupy dotaz, ale opravdu nevim. Mam syna jsou mu skoro 2. Jeste ho obcas kojimale od porodu jsem jeste nemela MS. Muzu i bez ni otehotnet znovu? Doktor mi na kontrole rikal, ze to zatim nevypada na to ze bych MS mela mit.
Ano, můžeš.
Dokud není ovulace, tak ne. Ovulace přijde dřív než ms, jen otázkou je, kdy to bude ![]()
@Verun83 píše:
Asi jak komu, ha neberu a manzel si dava pozor. Vychazelo nam to po prvnim porodu, otehotnela jsem, az kdyz jsme se zacali opravdu snazit. Po druhem porodu to delame taky tak. Doufam, ze se nejaka kapka nenajde. Zatim nam to prochazi, kdyz to sectu, tak 3 roky bez nehody.
Jak „asi jak komu“, každému, jen někdo je má pomalejší a třeba se netrefíte v ty správné plodné dny, ale jinak je to metoda totálně nespolehlivá (taky jsem toho důkazem)
@Anonymní píše:
Ahoj asi mam hloupy dotaz, ale opravdu nevim. Mam syna jsou mu skoro 2. Jeste ho obcas kojimale od porodu jsem jeste nemela MS. Muzu i bez ni otehotnet znovu? Doktor mi na kontrole rikal, ze to zatim nevypada na to ze bych MS mela mit.
skoro dva roky? Bez MS a jen při občasném kojení? A dr to neřeší?
jinak, ano, otěhotnět můžeš, protože menstruaci předchází ovulace.
@Taky jedna píše:
Jak „asi jak komu“, každému, jen někdo je má pomalejší a třeba se netrefíte v ty správné plodné dny, ale jinak je to metoda totálně nespolehlivá (taky jsem toho důkazem)
A tys byla u sexu vsech chlapu na svete? Ze v tom mas tak jasno.
a ony existuji i spatne plodne dny, nebo mas pocit, ze nepoznam, kdy plodne dny mam a kdy ne? No nic. Zas jedna ta chytra tady.