Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Normalne bych sla. Jen ne mezi jine deti.
Příspěvek upraven 18.07.20 v 16:37
Tak když ti doktorka řekla, že ven chodit nemáte, tak asi nechoď ven. My tu tvoje dítě nikdy neviděli. Ani nevíme jak je to dítě starý, nebo co znamená jít ven. Kolem baráku, nebo na nákup, nebo na hřiště, nebo na celodenní výlet?
Pokud bude v kočáru a nevezmeš ho zrovna na hřiště, tak proč ne.
Aha, rok. No tak pokud nemá teplotu a celkově je mu lépe, tak krátká procházka kolem baráku by vadit nemusela.
@Anonymní píše:
@Serpentini rok,a myslela jsem do parku jenom.
Tak sezením v kočáře nikoho nenakazí a svůj zdravotní stav si asi taky trochou bateolení nezhorší. Jen bych dohlédla na to, aby si pak po lezení/pobytu mimo kočár neolizoval neomyté ruce.
Doktorka rekla, ze ven nesmi, tak se pujdu zeptat na emimino, jestli muze.
![]()
Tak proc k doktorce vubec chodite, kdyz nerespektujes jeji rady?
Ne, nema jit ven.
@Zuzi79 píše:
Doktorka rekla, ze ven nesmi, tak se pujdu zeptat na emimino, jestli muze.![]()
![]()
Tak proc k doktorce vubec chodite, kdyz nerespektujes jeji rady?
Ne, nema jit ven.
Ta on už mezitím uběhl skoro týden. Přeci nebude doma do konce života.
@Anonymní píše:
@Serpentini rok,a myslela jsem do parku jenom.
Buď mi dítě leží s horečkou, a pak logicky nejdem nikam, nebo je mu dobře a jdeme. Je úplně jedno, jestli se dítě „léčí“ venku nebo doma.
Délku a intenzitu procházky samozřejmě podle stavu dítěte (když je v kočáru, tak vůbec neřeším).
Samozřejmě u nakažlivých věcí nechodit mezi děti, s atb nechodit na sluníčko atd.
@Havlova No to asi ne, ale buď jde na kontrolu nebo jí doktorka řekla jak dlouho má být s dítětem doma, ne?
V pondělí mu uaclaa střevní viroza, měl horečky, zvracel a prujmy. Teď má silne zapáchající stolici, ale už jen řidší ale jinak teploty nemá. Dokrorka mi řekla že s ním nesmím ven. Myslíte že ani po teplotách už ne? Kadi tak 3 krát denně, kašovite stolice. Jinak mu nic není. Mám s ním ven nebo ještě počkat? Nechci aby se mu to vratilo…