Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To mi přijde jako docela solidní úzkostný stav. Jela bych na psychiatrickou ambulanci do nemocnice. Asi si vás tam nenechají, ale dají vám něco, s čím vydržíte, než to budete moct začít řešit s psychologem.
Psychiatrická pohotovost, případně krizové centrum. Na normální pohotovosti nebudou vědět co s tebou, dají ti tak jeden prášek. Ale pokud je to delší dobu tak potřebuje pečlivější prohlídku psychiatrickou.
Linka první psychické pomoci - je tam kontakt, zavolej tam a jistě ti pomůžou/poradí. Držím palce ![]()
Mohlo by to být i psychické. Stres dokáže s tělem divy. Pokud na tobě lékaři nenašli nic, zkus psychiatrickou pohotovost.
Toto pride dost i mne jako uzkost.. není to žádná legrace… realně mohou uzkosti vytvarat jako „problémy“ zdravotní které jsou fyzické… nechci aby ti dávali lekari prašky.. syntetické léky nejsou vůbec dobře.. skus jít na to jinou cestou. já např. užívám CBD kapky … ale skus i bylinky jako např. kozlík lekársky.. levandule a podobně.. velmi důležité jsou dechová cvičení.. já mám aplikaci na dechová cvičení.. ty si dělám denně vícekrát.. uzkosti… fakt to pomáhá… a když už nic dej si volno..chod na dovolenou a nedělej nic.. jen si užívej
@Janka Banka píše: Více
Na úzkostné stavy a panické ataky bylinky a užívat si. No, tak to určitě. ![]()
@Roxy ivka A proč ne?:D Mám jít se svými problémy k lékaři a požádat ho o lék na depresi??? ![]()
![]()
![]()
![]()
Je chemie to, co do sebe chcete dostat? Tak to gratuluju.
@Janka Banka píše: Více
Kdybyste někdy zažila skutečnou depresi nebo úzkostnou poruchu tak by jste tohle nikdy nenapsala.
@takamine Psala jsem já o depresi snad? Vidím, že máte problém se čtením. psala jsem o uzkosti. a ano uzkosti jako take se dají zmírnit i přírodní cestou.. to že to nejde vam, zřejmě to pak uzkost nebude
Asi je to pitomý dotaz, ale proste ja nevim co mam delat. Je mi hrozne zle, takovy vnitrni napeti, uz delsi dobu na sobe pozoruju nejaky symptomy, jsem z toho hrozne v nervu, vsechny vyšetření ktery jsem kvuli tomu absolvovala dopadly dobre, ale ja jsem proste přesvědčena, ze mi neco je, ze se něco přehlédlo. Dneska to úplně vygradovalo, ja mam pocit ze proste uz tu se svym strachem nevydržím o moc dyl, ze potřebuju někam ven, pryč, aby se na mě někdo podíval, lekar, aspon základně…..nebo dal nejaky oblbovak, prášek….ja proste tohle uz nevydrzim, to hrozny vypětí……busi mi srdce, chce se mi zvracet, neni to uplne ve stylu panicka ataka, ale proste se to nedá vydržet.