Můžu už dát dítě do sporťáku?

350
2.12.23 07:24

Můžu už dát dítě do sporťáku?

Ahoj,

moji holčičce bude za týden osm měsíců. Už víc jak měsíc krásně leze, staví se na nožičky. Každopádně až teď si začala sedat. Párkrát za den si sedne, ale často se o něco napůl opírá a nebo vydrží sedět opravdu jen chvilku, víc ji baví stát nebo klečet. A já teď váhám zda se to dá vůbec počítat jako sezení a můžu ji dát už do sporťáku. V hluboké korbičce nechce být, staví se mi v ní a vylézá ven, doufám že sporťák by pro ni byl lepší když hezký uvidí.

Myslíte že už ji do toho sporťáku můžu dát nebo mám radši ještě počkat než začne sedět „pořádně“?

Děkuji za radu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65149
2.12.23 07:26
@ZvědaváTerr píše:
Ahoj,

moji holčičce bude za týden osm měsíců. Už víc jak měsíc krásně leze, staví se na nožičky. Každopádně až teď si začala sedat. Párkrát za den si sedne, ale často se o něco napůl opírá a nebo vydrží sedět opravdu jen chvilku, víc ji baví stát nebo klečet. A já teď váhám zda se to dá vůbec počítat jako sezení a můžu ji dát už do sporťáku. V hluboké korbičce nechce být, staví se mi v ní a vylézá ven, doufám že sporťák by pro ni byl lepší když hezký uvidí.

Myslíte že už ji do toho sporťáku můžu dát nebo mám radši ještě počkat než začne sedět „pořádně“?

Děkuji za radu 🙂

Tak ten sportak nemusi byt v sedu, ale pololehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35759
2.12.23 08:01

Do úplného sedu bych ji nedávala dokud se to pořádně nenaučí a nezpevni se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
2.12.23 08:11

Jestli vylízá z korbičky, tak už bych dala sporťák. Ale ne do úplného sedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
2.12.23 08:11

V tehle fazi jsem uz syna do sportaku davala, ale do pololehu. Behem par dni zacal, ale krasne sedet, tak uz to bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
2.12.23 08:23

V tehle fazi, kdy mi syn zacal z korby vyskakovat, jsme presedlali na sportak, ale jeste tak mesic jezdil v lehu. Ve sportaku mu to narozdil od korby nevadilo, protoze i z lehu mel rozhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
2.12.23 08:38
@ZvědaváTerr píše:
Ahoj,

Děkuji za radu 🙂

Syn šel do sporťáku po půl roce, do pololehu maximálně. Neseděl, ale bylo to lepší pro všechny :mrgreen: On lépe viděl a hlavně se nesnažil vylézt z kočáru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.12.23 08:46

@ZvědaváTerr mladá nesedí, ale je ve sporťáku, protože do hluboké korby se mi nevleze s fusakem :think: akorát je v leze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
2.12.23 08:53

Ja už teď dala do sporťáku 5,5 měsíčního. S fusakem byl v korbě úplně nacpaný a nespokojený. Dávám ho skoro do lehu, podle mě tak 170 stupňů, ale vidí ven a je naprosto spokojen :) Vždycky 10 minut kouká a pak vytuhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
2.12.23 09:25

Moje smutná zkušenost je, že mi v tomhle období dcera lezla i ze sporťáku :roll: ke všemu byla strašně drobná a hubená, takže ji žádné kšíry neudrzely :mrgreen: ale postřeh jsem měla vymakaný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42053
2.12.23 09:37
@Sue2008 píše:
Moje smutná zkušenost je, že mi v tomhle období dcera lezla i ze sporťáku :roll: ke všemu byla strašně drobná a hubená, takže ji žádné kšíry neudrzely :mrgreen: ale postřeh jsem měla vymakaný :dance:

Dcera měla klasické kožené kšíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
2.12.23 09:45

Ahoj, napadá mě k tomu více věcí :)

1. do nějakých kočárků se dají koupit kšírky - za mě nejlepší řešení, dokonce mi říkala fyzio, že když takhle v té korbičce mimi dovádí, posiluje
  2. co pololeh případně?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3729
2.12.23 11:17

Dej jí na ležato. Dávala jsem syna taky v 8 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SracChcePomoci
2.12.23 11:54