Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to dej umýt ještě jednou nebo ručně. Přeci nebudeš jíst ze špinavého nádobí. ![]()
@Yasmina21 ty spinavy jsem dala ale spis si rikam ze ten zbytek jestli jsem nemohla nejak kontaminovat necim jako listerie nebo tak ale rikam si ze ta myci tableta je zase takova chemka ze by mela
Co je viditelně echt špinavé, tak opláchnu, než dávám do myčky. To umyj ručně. Jestli tomu nevěříš teď. Tak to dej po opláchnutí znovu do myčky.
Co se úplně neomyje buď vezmu ručně nebo to nechám v myčce aby se to omylo znovu až ji zase naplnim. Ostatní neřeším. Zatím žijeme 😁
Prkýnko od masa oplachuju nejdřív studenou vodou, pak dám do myčky. Myju na 60st. 90 minut, hodně zašpiněné 120minut.
@Hanney7 píše: Více
Já nad tím nedávno přemýšlela. Ruce od masa si taky myjes na 60st 90 minut?
Příště prkénko předem omyj ručně. Jinak bych to neřešila. Věc kde maso ulpělo znovu přemyj a zbytek bych řekla bude ok.
No a to prkýnko od masa jsi předem dezinfikovala? Protože jestli byly v mase nějaké brebery, byly na prkénku stejně jako v tom mase. Ale teda dávám si hodně pozor, aby do myčky nešly kousky jídla, umí to parádně ucpat trysku (tuhle to manžel čistil od minikousku cibule) nebo něco horšího.
@Oli123 píše: Více
To je naprosto běžný problém spousty žen, že nejsou schopné naskládat SPRAVNĚ nádobí do myčky. Prostě to naskládají ve špatném sklonu, přes sebe apod. A pak z toho vychází blbě umyté nádobí.
@jita22 píše: Více
Ne, ruce od masa se mají mýt 60 minut při 90 stupních!
![]()
@Cenarius píše: Více
Nestačila by štamrlička slivky a vnitřní dezinfekce? ![]()
Myslím, že to je dostačující.
@Cenarius píše: Více
A problém mužu je, ze mycku přeplňují, aby se toho na jeden cyklus umylo co nejvíce ![]()
Ahoj holky mam dotaz ohledne tablet do mycky
Stalo se mi ze jsem dala myt nadobi ale po vyskladani jsem si vsimla ze nekde ulpel kousicek masa z prkynka
(Pouzivam program na 55 stupnu ale oplachovani je na 65 )
Mohla ta chemicka tableta ktera se dava na myti zabit dystak ty bakterie z masa?