Myčka 2023
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Za mě Bosch, máme od nich i pračku a další spotřebiče a spokojenost veliká. Dražší varianta myslím by bylo AEG, s tím zkušenosti nemám, ale recenze jsem četla dobré. 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme asi 12 let Baumatic, fungovala dobře, ale nakonec se vytrhly lanka z dvířek a už se musely otvírat až na zem. Novou jsme koupili Bosch a je super, má různě nastavitelné trny (dají se pokládat), horní košík může být ve třech polohách a má šuplík na příbory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po 15 letech nám odešla AEG, nebylo moc peněz na nákup nastupkyne, takže jsme vzali nejlevnější v energetické třídě B s dobrými recenzemi - Gorenje. Zatím slouží dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bellino ahoj prosím tě jakou myčku Beko máš? Mám teď Beko poprvé, tedy vlastně úplně poprvé myčku a nějak nevím co znamenají jednotlivé symboly. Jestli máš nějaké stejné, můžeš mi poradit. Případně jak programy kombinovat pro větší úsporu? Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Endy0223 píše: Více
Ahoj, tak my máme myčku Beko trochu jinou, jednodušší, ale vlevo jsou zřejmě programy a stupně mytí a Beko tu má dobrou funkci, ze vidím i u tebe úplně vlevo 40 a 60 stupňů, je tam pod tím symbol zámku, pokud zmáčkneš dohromady, tak zablokujes při mytí tlačítka, dítě mi to při myčce Indesit předtím pořád mackalo a tahle funkce tam nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit