Myčka 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2916
27.12.23 17:50

Za mě Bosch, máme od nich i pračku a další spotřebiče a spokojenost veliká. Dražší varianta myslím by bylo AEG, s tím zkušenosti nemám, ale recenze jsem četla dobré. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
27.12.23 19:19

Elektrolux je v podstatě nižší řada od AEG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
27.12.23 19:20

Měli jsme asi 12 let Baumatic, fungovala dobře, ale nakonec se vytrhly lanka z dvířek a už se musely otvírat až na zem. Novou jsme koupili Bosch a je super, má různě nastavitelné trny (dají se pokládat), horní košík může být ve třech polohách a má šuplík na příbory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
27.12.23 20:49

Po 15 letech nám odešla AEG, nebylo moc peněz na nákup nastupkyne, takže jsme vzali nejlevnější v energetické třídě B s dobrými recenzemi - Gorenje. Zatím slouží dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.4.24 23:46

@Bellino ahoj prosím tě jakou myčku Beko máš? Mám teď Beko poprvé, tedy vlastně úplně poprvé myčku a nějak nevím co znamenají jednotlivé symboly. Jestli máš nějaké stejné, můžeš mi poradit. Případně jak programy kombinovat pro větší úsporu? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
5.4.24 06:52
@Endy0223 píše: Více

Ahoj, tak my máme myčku Beko trochu jinou, jednodušší, ale vlevo jsou zřejmě programy a stupně mytí a Beko tu má dobrou funkci, ze vidím i u tebe úplně vlevo 40 a 60 stupňů, je tam pod tím symbol zámku, pokud zmáčkneš dohromady, tak zablokujes při mytí tlačítka, dítě mi to při myčce Indesit předtím pořád mackalo a tahle funkce tam nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí