Mrazák teče

135
11.12.23 20:12

Mrazák teče

Dobrý večer, SOS :roll:
Máme vestavěný mrazák - kombinovaný s ledničkou. Před pár dny jsem si všimla, že je pod ním voda… a teď už kapičky stékají až na zem… :roll:
Setkal se s tím někdo, prosím? Co mám dělat, mám něco udělat nebo rovnou volat opraváře? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
11.12.23 20:42

A není namrazeny? Nám to delal, když v něm bylo moc ledu, stačilo ho vypnut, nechat roztat a zas funguje normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.12.23 20:56

Opraváře na ledničku, to zapomeň, to se dnes neupravuje. To si kup rovnou novou.bto není pračka nebo myčka. Lednice jak začne téct tak máš problém, pokud nepomůže odmražení, jako že dnes jsou lednice samoodmrazovací. A tím i ty mrazáky nemají takovou námrazu.
Nehledě na to, že pokud ti tohle dělá, může ti žrát strašně elektriky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
11.12.23 21:44
@Puntanella píše:
Dobrý večer, SOS :roll:
Máme vestavěný mrazák - kombinovaný s ledničkou. Před pár dny jsem si všimla, že je pod ním voda… a teď už kapičky stékají až na zem… :roll:
Setkal se s tím někdo, prosím? Co mám dělat, mám něco udělat nebo rovnou volat opraváře? Diky [/
Ja bych to cely vypnula a zkusila jak bude pak fungovat. Prostè restart a uvidiš.
  • Citovat
  • Upravit
Tala20
11.12.23 23:37
@Puntanella píše:
Máme vestavěný mrazák - kombinovaný s ledničkou. Před pár dny jsem si všimla, že je pod ním voda…

Pochop prosím, že jednou ze základních informací je údaj o výrobci a typu.

Ne, nejsme jasnovidci. Ne, nemáme křišálovou kouli.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max