Pračka nebere aviváž
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pračka nebere aviváž
Hezký den ![]()
Pořídili jsme si novou pračku LG, aviváž dáváme do přihrádky dle návodu ale i po čtvrtém praní zůstává zcela nedotčena… Prací gel bere OK.. Prosím poraďte pokud víte v čem může být problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak žádnou aviváž nedávej. Jde to i bez toho, navíc aviváž je zbytečná a neekologicka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nevypnula jsi to nějak omylem? My to na pračce vidíme, když se vypne braní prášku a brání aviváže. Každé má svoji viditelnou ikonku. Nemáš to taky tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná blbost, ale pereš na programy, kde je cyklus s avivazi? Nase pracka jich ma hromadu bez, musí se to zapínat ručně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše:
Tak žádnou aviváž nedávej. Jde to i bez toho, navíc aviváž je zbytečná a neekologicka.
Přesně
už roky žádnou nepoužívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic si s toho nedělej mám taky novou pracku aviváž mě bere, ale prádlo mě nevoní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
A nevypnula jsi to nějak omylem? My to na pračce vidíme, když se vypne braní prášku a brání aviváže. Každé má svoji viditelnou ikonku. Nemáš to taky tak?
Kontrolovala jsem návod, a ikonku aviváže tam nemáme 😕 Ale děkuji za radu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 třeba se k tomu časem dostanu.. byla jsem ale odchována na voňavém prádle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek dívala jsem se na jednotlivé prací cykly a v návodu nikde není, že by některý nebral aviváž
zkoušela jsem prát i na jiné cykly a nikdy mi to aviváž nevzalo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebarvící můžeš nalít přímo na prádlo (zředěnou, jinak může nechat fleky), jinak to bude zřejmě nějaká programová chybka, zkus jiný program… případně záruční oprava… mně by to vadilo, aviváž používám léta ať si říká kdo chce co chce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 právě mě zaskočilo že to udělala úplně nová pračka, nechtěla jsem dávat hned servis ale nejspíš budu muset… každopádně souhlasím s aviváží! Používám puellu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ArianaS píše:
@Tichošlápek dívala jsem se na jednotlivé prací cykly a v návodu nikde není, že by některý nebral avivážzkoušela jsem prát i na jiné cykly a nikdy mi to aviváž nevzalo…
Tak to bych taky reklamovala - vždyť je nová, proč by neměla fungovat na 100%?
Avivaz používám na cejchy a ručníky vždy, mam rada, když voní
Ale je to starost navíc, vždycky mne to otráví, když neco nešlape jak má
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyndejte šuplík a podívejte se, zda jste odstranili všechny přepravní záslepky.
Pokud ano, pročtěte důkladně návod, pokud ani to nepomůže, tak zbývá servis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit