Pračka nebere aviváž

14
5.12.23 20:59

Pračka nebere aviváž

Hezký den :)

Pořídili jsme si novou pračku LG, aviváž dáváme do přihrádky dle návodu ale i po čtvrtém praní zůstává zcela nedotčena… Prací gel bere OK.. Prosím poraďte pokud víte v čem může být problém :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21822
5.12.23 21:01

Tak žádnou aviváž nedávej. Jde to i bez toho, navíc aviváž je zbytečná a neekologicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.12.23 21:05

A nevypnula jsi to nějak omylem? My to na pračce vidíme, když se vypne braní prášku a brání aviváže. Každé má svoji viditelnou ikonku. Nemáš to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Charlotti
5.12.23 21:08

Resetujte

• Citovat
  • Upravit
21311
5.12.23 21:09

Možná blbost, ale pereš na programy, kde je cyklus s avivazi? Nase pracka jich ma hromadu bez, musí se to zapínat ručně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7336
6.12.23 08:18
@mado píše:
Tak žádnou aviváž nedávej. Jde to i bez toho, navíc aviváž je zbytečná a neekologicka.

Přesně :) už roky žádnou nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
6.12.23 08:38

Nic si s toho nedělej mám taky novou pracku aviváž mě bere, ale prádlo mě nevoní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.12.23 08:41
@Kelsey píše:
A nevypnula jsi to nějak omylem? My to na pračce vidíme, když se vypne braní prášku a brání aviváže. Každé má svoji viditelnou ikonku. Nemáš to taky tak?

Kontrolovala jsem návod, a ikonku aviváže tam nemáme 😕 Ale děkuji za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.12.23 08:43

@KKK85 třeba se k tomu časem dostanu.. byla jsem ale odchována na voňavém prádle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.12.23 08:45

@Tichošlápek dívala jsem se na jednotlivé prací cykly a v návodu nikde není, že by některý nebral aviváž :( zkoušela jsem prát i na jiné cykly a nikdy mi to aviváž nevzalo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
6.12.23 08:47

Nebarvící můžeš nalít přímo na prádlo (zředěnou, jinak může nechat fleky), jinak to bude zřejmě nějaká programová chybka, zkus jiný program… případně záruční oprava… mně by to vadilo, aviváž používám léta ať si říká kdo chce co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.12.23 08:50

@Lucy75 právě mě zaskočilo že to udělala úplně nová pračka, nechtěla jsem dávat hned servis ale nejspíš budu muset… každopádně souhlasím s aviváží! Používám puellu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.12.23 08:54
@ArianaS píše:
@Tichošlápek dívala jsem se na jednotlivé prací cykly a v návodu nikde není, že by některý nebral aviváž :( zkoušela jsem prát i na jiné cykly a nikdy mi to aviváž nevzalo… :nevim:

Tak to bych taky reklamovala - vždyť je nová, proč by neměla fungovat na 100%?
Avivaz používám na cejchy a ručníky vždy, mam rada, když voní

Ale je to starost navíc, vždycky mne to otráví, když neco nešlape jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
6.12.23 08:56

Vyndejte šuplík a podívejte se, zda jste odstranili všechny přepravní záslepky.
Pokud ano, pročtěte důkladně návod, pokud ani to nepomůže, tak zbývá servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí