Pyrolýza - vyndaváte kolejničky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pyrolýza - vyndaváte kolejničky?
Na můj dva roky starý dotaz nikdo neodpověděl a já stále drbu kolejničky a mřížku v ruce, jak praví návod k troubě. Fakt jste to někdo nevyzkoušel, jestli to nepřežijí? Strašně se mi do toho nechce.-D
Trouba je AEG ale to je asi jedno.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@smile_xxx no mně se zdá divné, že tu fci všichni tak chválí - sklo musím drbat ručně, mřížku, drážky a kolejničky taky, takže.. kde je ta úspora času? Umýt vnitřek trouby je otázka pár minut, trvá to tak stejně jako vymontovat drážky. Nehledě na to, že jsem na netu četla, že pyrolýzou čistí lidi plechy a litinové nádobí. Dávají je na dno trouby?
EDIT: takže nic - trouba je tak chytrá, že má indikátor na to, jestli tam ty drážky jsou a pyrolýzu nepustí. Hm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak vydrží pizzu na 250, pyrolýza je na 300, ale nevím, jak dlouho tam těch 300 je a kolik je z toho chladnutí. Mně tedy myčka mřížku a kolejničky nevydrbe, jedu pískem a drátěnkou každý drát mřížky, nosičů plechu, musí se rozebrat ty teleskopy- hezká akce na dopoledne. Už ale aspoň chápu, proč jsou někteří nadšení - některé drážky jsou prý samočistící a pro pyrolýzu vhodné. Takže jsem si mohla ušetřit opravdu hodně peněz, nervů a koupit si basic horkovzdušnou
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někomu bere pyrolýza i sklo - pokud NEMÁŠ fci chlazení skla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit