Robotický vysavač za rozumnou cenu

669
31.10.23 17:00

Roboticky vysavač za rozumnou cenu

Ahoj holky, mám v plánu si koupit roboticky vysavač máme doma dva pejsky který cely rok poušti chlupy a malého kterému je rok a půl takže si ti umíte představit :D
Nechci bůh ví jak drahy stačí aby Dobre vysaval a trosku mi pomohl chtěla bych max do 4tis.
Diky za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1699
31.10.23 18:32

Kdyz uz roboticky vysavač, tak si ušetřete. :)
Ty levnejsi nemaji moc cenu, obzvlášť na domaci zvířata. :)

Mame Botslab. 2 deti, silena kocka a zvlada to.
Vytira i vysává, ale samozrejme si musim 1× tydne vytrit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4968
31.10.23 18:51

Mám ETA Felix, na posbírání prachu a chlupů z králíka stačí. Na vytírání není dobrý, nechává za sebou stopy. Byl docela levný, je taky docela hloupý, nedá se naprogramovat nebo tak něco, ale mě to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
31.10.23 19:01

Doporucuju posetrit si a poridit Xiaomi S10. Ten byl za me na chlupy fajn. Na vytirani ho nedoporucuju, akorat rozmatlal spinavou ovodu. Vsichni lidi, co znam, a poridili si na vysavani neco levnejsiho, tak s tim spokojeni moc nejsou. Ja s tim Xiaomi byla spokojena velice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
31.10.23 19:21

S iRobotem Roomba nešlápnete vedle. Navíc jsou dlouhodobě k dostání náhradní díly.

• Citovat
  • Upravit
11176
31.10.23 20:14

Mám za 5 tis. Eta, ale nic moc. Jako prach posbírá, ale je to takové spíš když nemám čas, tak aspoň něco, ale ze by to byla nejaka hitparáda, to ne :mrgreen:… Pokud si někdy pořídím nový, tak investuju do dražšího iRobota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4968
31.10.23 21:04

Kromě toho robota mám ještě tyčový vysavač a ten jede několikrát denně. U robota mě zdržuje, že musím uklidit podlahy od hraček a úklid mu trvá. Tyčovým vysaju rychle a odklízet toho moc nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
16.11.23 23:34

Ze zkušenosti vím, že šetřit na tom se nevyplatí. Máme za cca 17 tis, už starší - zhruba 4 roky, a pak jsme tchýni kupovali k Vánocům zhruba za 8 tis. (oba jsou značky Roomba), a ten rozdíl je znatelný. Takže dražší se určitě vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.24 10:44
@Afrikana píše: Více

Jak často jste ho pouštěla vytírat? Já taky nejsem příznivce vytirání robotem s malým hadříkem, ale měla jsem představu, že pokud pojede denně, tak nebude tolik nečistot a nebude tak mít tolik co rozmatlat. Nebo se pletu a i při denním vytíráním pořád všechno matlal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.24 10:45
@ProfZav píše: Více

S jakým tyčovým jsi spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4968
24.10.24 14:44

@janewalk16 Mám Electrolux Well Q6, není to žádná vyšší ráda, prostě jen vysává, dobře se čistí. Máme ho skoro dva roky a už mu asi začíná slábnout baterie. Jinak vydržel na vyšší výkon kolem 15 minut, teď už jen tak deset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí