Výběr lednice s mrazákem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
výběr lednice s mrazákem
Potřebujeme vybrat novou lednici. Prosím, poradíte, do jaké značky byste šli? Koupili byste lednici se sklopnou policí? S nulovou zónou? Nebo jsou to zbytečné věci, za které se zbytečně připlácí? Přijde nám, že provedení polic u lednic a šuplíků u mrazáku je chatrné, plast se nám zdá křehký…
Nemáte zkušenost se značkou LIEBHERR? Investovali byste více peněz za tuto značku? A vybrali byste raději s tou nulovou zónou nebo bez?
Děkuji moc za odezvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Liebherre jsou fakt dobre. Mam ji doma a kromě blbeho odtokoveho kanálku ( ucpava se, ale to mají všechny lednice) je fajn. Nulovou zónu teda asi nemám a ani nevím na co. Jsem v lednici (tedy doma) dost bordelář. Vybrala jsem ji kvůli rozměru - jediná prošla dveřmi.
V práci máme Liebherr i normální (z Ikea a Candy) a je tam propastny rozdíl. Lépe těsní dveře, drží police (v Candy už několikrát práakl ten plast). Má zvukovou signalizaci, dobre regulovatelnou teplotu.
Ale netvrdím, ze nenajdes srovnatelnou; jen nemám jiné zkušenosti.
- Citovat
- Upravit
Mám Liebherr vestavěnou a ta nulová zóna je dost znát, maso vydrží krásný i po záruce, to samé zelenina a ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyplatí se tedy připlatit cca 7.tis. za nulovou zónu a sklopnou polici?…
Lednic je velké množství…nevím, zda není zbytečné investovat tolik peněz do lednice, když se dá koupit za méně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja vybirala dle rozmeru, aby se vesla s co nejvetsim mrazakem. Vyraznym pozadavkem bylo samoodrazovani. Sklopnou polici nepouzivam. Uz tehdy jsem vybirala i podle energeticke tridy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Ja vybirala dle rozmeru, aby se vesla s co nejvetsim mrazakem. Vyraznym pozadavkem bylo samoodrazovani. Sklopnou polici nepouzivam. Uz tehdy jsem vybirala i podle energeticke tridy.
Jakou energ. tridu jste vybrali? Jsou v nich velké rozdíly?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annahoj píše:
Jakou energ. tridu jste vybrali? Jsou v nich velké rozdíly?
tak hlavne res sklopnou polici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovali jsme letos letos tuhle
https://www.datart.cz/…f-nerez.html
Nulová přihrádka na maso jo, sklopná police nevím co je, hlavně beznámrazová technologie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží také na tom, jak chcete velkou. Kdybych měl nyní vybírat znovu dvoumetrovou, tak by mi byla lhostejná značka, energetický lunapark i další nedůležité ∏čoviny. Protože jde o relativně vysoký výdaj, považuju za nejdůležitější parametr životnost. Vybíral bych proto z dvoukompresorových s co možná největším příkonem kompresorů, tedy pravděpodobností malého opotřebení a dlouhé životnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JTom píše:
Záleží také na tom, jak chcete velkou. Kdybych měl nyní vybírat znovu dvoumetrovou, tak by mi byla lhostejná značka, energetický lunapark i další nedůležité ∏čoviny. Protože jde o relativně vysoký výdaj, považuju za nejdůležitější parametr životnost. Vybíral bych proto z dvoukompresorových s co možná největším příkonem kompresorů, tedy pravděpodobností malého opotřebení a dlouhé životnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit