Myčka a problém s tabletou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Myčka a problém s tabletou
Ahoj holky už si nevím rady. Koupili jsme novou myčku na nádobí. Máme jí asi 14dni. A kdykoliv dám tabletu do přihrádky tak mi jí myčka nevezme. Přihrádka se ani neotevře a tableta po umytí je úplně celá. To samé i s přihrádkou na lestidlo. Zkoušela jsem vytrit do sucha, nádobí by překážet taky nemělo k otevření. Jsem akorát naštvaná nádobí je kolikrát flekate a já jí musím pustit znovu
předtím jsme měli starou myčku a nikdy mi tohle nedělala. Měla jste některá stejný problém? Do prodejny se chystám jít až v úterý ať mi řeknou co s tím. Takhle teda ušetříme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kacenka8 hmm, ta přihrádka by se měla při mycím programu sama otevřít, zajímavé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Než poběžíš do prodejny, najdi návod a tam je většinou číslo na helplinku. Poradí ti tam a pokud by bylo třeba myčku reklamovat, stejně to budeš řešit přes ně. Nejspíš ti pošlou domů technika, aby závadu odstranil.
- Citovat
- Upravit
@Any83 pěkně mě to štve přihrádka jak na lestidlo tak na tabletu je po konci programu zcela zavřená a nedotknutelna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacenka8 píše:
@Any83 pěkně mě to štve přihrádka jak na lestidlo tak na tabletu je po konci programu zcela zavřená a nedotknutelna
co máš za myčku? přihrádka na leštidlo se mi tedy neotvírá jen když ji chci doplnit, ale tak to má být
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tom-Jerry je to značka Indesit ale ani to lestidlo si nevezme:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U minulé myčky jsem si po koupi nevšimla, že všechny přihrádky, resp. děravé části, přelepené průsvitným plastikovým obalem (asi ochrana proti prachu či co)
Dřív než servis koukni, zda to zavíráš správně (něco tam mechanicky nebrání, třeba zacvaknutí na druhou stranu nebo tak), jestli jsou přihrádky opravdu propustné, a jukni i do navádu, vzadu bývají nejčastější závady a případně jak je řešit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na lestidlo by zavrena byt mela, to se davkuje podobne jako sul pres otvor vedle nebo na dvirkach lestidla. Aspon vetsina co jsem videla to tak ma. A neni na tech tabletovych pojistka? Rucne to otevrit jde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacenka8
a proč to už dávno nemáš vyreklamované? Koupíš novou věc která nefunguje, dva týdny v ní neúspěšně myješ nádobí, a pak se radíš na internetu, jako by ti to tu někdo mohl opravit myšlenkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus poradne procist navod, paklize na to neprijdes, tak hazej tablety rovnou do mycky, aspon budes mit nadobi umyte, nez se to vyresi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moni85 ptala jsem se kvůli tomu zda nemá někdo stejnou zkušenost. Třeba měl někdo stejný problém který se vyřešil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moni85 píše:
@kacenka8 … pak se radíš na internetu, jako by ti to tu někdo mohl opravit myšlenkou
Od toho diskuze snad jsou ne? Furt lepsi nejaka rada nez jen kritika..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit