Myčka hlásí chybu I30
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Myčka hlásí chybu I30
Zdravím, zítra budu volat do servisu, jen mě napadlo ještě napsat tady, jestli jste někdo neřešil stejný problém a nebudete vědět, jestli se s tím třeba nedá něco udělat bez servisaka. Zapínala jsem myčku na prázdno jen s octem na dlouhý program, cca po 2h se na displeji objevilo,,I30,, a vydává nějaký zvuk a nejde to vypnout na tlačítku, jen na tvrdo ze zásuvky, ale po zapnutí je to to samé. Myčka je komplet sucha, ani kapka vody, filtr a trysky ciste. Nevíte někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
https://www.electrolux.cz/…se-vypousti/
Zkus, popř ten sevis, pokud se bude zdát vše v pořádku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je aktivován bezpečnostní systém proti vyplavení. Na displeji se zobrazí i30
1. Vypněte přívod vody do myčky nádobí, abyste zabránili vyplavení.
2. Nechte čerpadlo běžet ještě cca 30 minut, aby se pokusilo odčerpat vodu.
3. Ujistěte se, že je spotřebič nainstalován správně.
4. Ujistěte se, že jsou koše naplněny dle pokynů v návodu k použití
3. Zkontrolujte ostřikovací ramena, zda jsou všechny otvory čisté, pokud jsou ucpané, vyčistěte je dle návodu k použití.
4. Zkontrolujte, zda není poškozené těsnění dveří.
5. Zkontrolujte, zda je čistý filtr ve spodní části myčky.
Google, pár vteřin hledání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě jsem googlila😀 vše jsme zkusili. Čerpadlo jede nonstop, nejspíš se na nějaké čidlo dostala voda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Babadook nenapsala jsi co máš za značku, ale podle chyby by to měla být electrolux:
https://www.electrolux.cz/…se-vypousti/
Nám se teď stalo něco podobného. Aktivoval se aquastop. Pokud je ve vaně pod myčkou voda, tak to bude pořád dokola čerpat a nejde s ní nic udělat. Myčku bych nechala do druhého dne vyschnout a pak zkusila, jestli pojede. Manžel přitáhl šrouby u filtru (těsnění) a pomohlo to částečně na program 35-45°C myje normálně, ale jakmile ji zapnu na 65, tak se zase aktivuje aquastop a nejede. Bohužel to přes vánoce nikdo neopravil, tak zatím funguje na tu nízkou teplotu…
Jinak ale my máme siemens, takže jiný kód, ale myslím že stejný problém…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kateka.1 ano, je to electrolux. Duper, dekuji. Pockame do zitra, kdyz nepojede, zavoláme do servisu, mame ji teprve rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nedávno se nám stalo úplně to samé. Napoprvé pán ze servisu odcerpal vodu a dal nové tuším čerpadlo. Ale asi po měsíci opět stejná chyba. Tak pán rozebral odpad, ale až tam kde se spojuje s odpadem ze dřezu a skutečně tam byl zasekly takový ten gumový vystupek, který se odlomil z držáku na skleničky z vrchního koše myčky. Od té doby myčka běží bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Máme stejný problém myčka úplně nová a po 3 mytí to samé. Na infolince elektroluxu kam mě odkázal prodejce mě poradili ať nechám myčku otevřenou ať vyschne a pak uvidím
jak to dopadlo u Vás?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myčka hlásí chybu I30
Chybový kód I30 u myčky Electrolux nebo AEG znamená, že se aktivoval bezpečnostní systém proti vyplavení (AquaStop) – obvykle kvůli úniku vody nebo poruše odtokového systému. To jsem se dozvěděla od umělé inteligence. Věřím ji, tak snad se závada podaří vyřešit. Držím pěsti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit