Myčka nádobí 45cm, ano/ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4724
29.4.14 15:16

Myčka nádobí 45cm, ano/ne?

Zdravím.
Vymýšlím kuchyň pro malý 1+1 byt, 35 m2, kde budou bydlet 1-2 lidé. Prostoru pro kuchyňskou linku je málo, každý cm dobrý.
Máte někdo zkušenost s myčkou šíře 45cm? Jaký přesně typ a značku máte? Myje dobře?
Je pravda, co slyším, že menší myčky myjí špatně, že mají stejnou spotřebu vody jako 60cm atp, že se prostě nevyplatí?
Ale podle mně 60cm myčku nezaplní v jednom maximálně dvou lidech ani za týden..
Děkuji za příspěvky a zdejší kolektivní zkušenost:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
29.4.14 15:20

Měli jsme, pro dva lidi stačila. Myjí dobře..naše byla Bosch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
29.4.14 15:22

A myčka 60 by vám tam nevlezla? Já sice neporadím, máme klasickou myčku, ale i když jsme byli jen dva tak myčka byla plná každý den, zálezí asi i na tom jestli vaříš každý den, jestli jo tak se naplní hned

Příspěvek upraven 29.04.14 v 15:22

• Citovat
  • Upravit
1165

My máme 45 cm a samo, že je malá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale aspoň něco :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11

Meli jsme, myla dobre, ale opravdu se tam skoro nic neveslo, uz vetsi panvicka byl problem… ale ve trech nam teda naprosto nestacila. Pro jednoho je to dle mne OK.

Jo, byla to baumatic, myla dobre, velmi dobre susila, ale byla strasne hlucna.. takze nedoporucuju, obvzlast do maleho bytu.

Příspěvek upraven 29.04.14 v 15:23

• Citovat
  • Upravit
3409
29.4.14 15:23

Mám baumatic a na takové to menší nádobí je akorát(přes týden kdy vařím jen pro sebe a mladšího, přes víkend kdy jsme doma všichni už nestačí) za mě spokojenost, pro začínající mladé určitě lepší než velká, moji rodiče mají 60tku whirpoolku a myje stejně jako ta moje malá, jen je potřeba si trošku pohrát s uložením věcí v koších vzhledem k menšímu prostoru aby bylo vše dobře umyté, ale to není nic na co by člověk nepřišel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
29.4.14 15:24

@lekarnicka28 spíš záleží na tom jestli budeš vařit nebo jen ohřívat jídlo v mikrovlnce, mazat chleba atd. Pokud budeš vařit, zaplníš v pohodo i 60 myčku. Pokud ohřívání a mazání chleba, tak bych ten talíř a příbor spláchla ve dřezu.

Příspěvek upraven 29.04.14 v 15:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889

Měli jsme v apartmanu na dovolene, znacku si nepamatuju. Myla dobre, ale je to maly. My ve dvou teda klidne zaplnime 60 cm. Pokud varis doma teple jidlo a vejde se 60 cm, ber to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496

Měli jsme pro čtyřčlennou rodinu a taky stačila. Hrnce jsme teda myli ručně. Myla dobře, byla to zanussi. Teď mám 60 whirlpool (bydlím v jiném kraji) a ta myje hůř, ale to si myslím závisí na kvalitě a tvrdosti vody. Přípravky se používají v obou myčkách stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
29.4.14 15:25

Neumím si představit mít menší myčku než 60 cm, ve dvou lidech jsme ji vždy naplnili během 1 dne, teď když máme prcka, tak myjeme i víckrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.14 15:26

Mám ji doma, vestavnou CANDY a nemůžu si stěžovat. Jsme na ni 4, dva dospělí a dvě děti a běží denně. Máme totiž mikrokuchyň, ale až budeme ve vlastním, tak chci 60 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
29.4.14 15:27

Máme 45 a ve 4 lidech ji zapínáme každý den, pokud jsme celý den doma, pak i 2×. Rozhodně nemyje hůře, než 60cm, samozřejmě pokud je prostor na 60, pak je lepší vzít tu, ale když není, tak ta 45 službu udělá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
29.4.14 15:39

Já bych tam myčku necpala vůbec, ale paní zhýčkaná na ní trvá.. Při tom jejím vaření nevaření by se bez ní obešla podle mně úplně. Má problém, že jak tam dá 60cm myčku a vedle linky lednici, tak bude mít jednu spodní skříňku všehovšudy.. Je to maličký byt, jakmile bude chtít rodinu, bude muset do většího..
@akisek @Kacenka1987 @Anielka @cizova @Katerina308 @Fíííjááá @neanonymní děkuju za reakce a prosím šlo by napsat ke značce konkrétní typ, ne jen značku? Na naší Baumatic se přesně píše jakési typové číslo pod tlačítkem na zapnutí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
29.4.14 15:45

Já jsem původně chtěla taky 45cm, že prý co do 60ky budu dávat… Teď bych koupila tak 100cm, kdyby prodávali :D Ale na rukou bych nosila toho, kdo myčku vymyslel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22836
29.4.14 15:46

Mám 45cm pro 2dobra, ted čekáme mimco, az odejde určité koupim vetsi :palec: ale zatím staci bohaté, jede tak 1× za 2,3dny… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný