Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já mám 45 cm Whirpool a lituji
. Kdybych se rozhodovala znovu vezmu 60 cm a určitě značku Bosh - ta je nejlepší i když si člověk připlatí.
@adeeelia máme Beko,,,na krátký program mi pořádně neumyje, ale jinak spokojenost.
Ahoj, tak mi máme cca rok Beko DIS 5831 CIS, 45 cm a zatím spokojenost. Myje krásně, je tichá, nižší spotřeba. Dávám tam všechno kromě hrnců.
@lucynka25 jsme dva plus dvě děti a třetí na cestě
ale prostě tu na větší není prostor, to se nedá nic dělat…myju už rok růčo, takže myslím, že budu ráda i za tu 45ku ![]()
@JayLee : můžu se zeptat, který přesně typ? Děkuju ![]()
jinak všem díky za odpovědi, je pravda, že naši měli Boschku asi 12let, teď jim teda exitovala, ale mají zase Bosch, byli s ní spokojení..
Zanussi šlo prý s kvalitou všeobecně dolů, to nám říkala prodavačka v elektru.
@Majdina82 Beko jsme měli lednici, byli jsme spokojení a to prý naopak kvalitou stoupá, recenze jsou celkem slušné, ale právě o tom, že špatně suší jsem se tam dočetla snad v polovině recenzí no.. ![]()
@adeeelia Nemám srovnání s jinými myčkami. Nám se stane jen někdy, že je trochu voda na hrnkách. Většinou je vše suché. Ono v podstatě skoro u všech výrobků je napsáno něco negativního. Někdo nadává i na Bosch, Whirpool atd., to si nevybereš…Přeji šťastnou ruku, ať se rozhodneš pro cokoliv.
Mam Boschku, sice 60, ale zkusenost jsem mela i se 45 a spokojenost velika, umyje vse. Akorat bych si dala pozor a rozhodne koupila nejakou s kovovym vnitrkem. Nasi ted maji par let Boschku s umelohmotnym vnitrkem a je mnohem nachylnejsi k tomu, aby smrdela. U nas (v UK) jsem nevidela umelohmotny vnitrek, ale v CR z nejakeho duvodu je, nebo pred par lety byl, umelohmotny i u mnohem vybavenejsich a drazsich mycek nez mam ja.
@Majdina82 no právě, negativní recenze jsou u všech, my jsme měli v bytě Zanussku a taky to nádobí nebylo suché, naopak tam někdy i stála voda a to mi teda vadilo dost. Děkuju ![]()
@ELIbeta díky za radu, mrknu na ty Boschky ![]()
@adeeelia My měli 45 značky Bauknecht. Myla i sušila dobře, nebyl s ní problém. Měnili jsme ji jen kvůli velikosti, pro 2 dospělé a 2 děti je to fakt malinké. Ale zase lepší něco než nic ![]()
@adeeelia Taky nemáme místo na větší myčku než je 45 cm. Sice v týdnu nevařím, protože se všichni stravujeme mimo byt, ale velikost mi stačí. Jsme 2 dospělí a 3 děti (13, 11, 8 let). O víkendu myje každý den, kromě hrnců vše. Hrnce mám teflonové a nechci je tam dávat. Dříve dával manžel do myčky i hrnce, ale bojím se, že se poničí, tak přestal a myjeme je ručně.
I když jede o víkendu 2×, pořád je to úspora času a vody. Takže pokud není místo na 60, tak lepší 45 než ruční provoz. ![]()
Rodiče mají myčku 45 cm a moc si ji chválí. Značka je to Whirpool. Taky záleží, jak moc ji budeš používat, pokud denně vyvařuješ 2 teplá jídla, tak ti asi 45 cm stačit nebude, pokud máš přes týden jen pár kousků nádobí a vaříš hlavně o víkendech, tak je 45 cm ideální.
To máš stejný jak u praček, asi si nevybereš. Před dvouma rokama jsme kupovali novou pračku, chtěla jsem Bosch, protože jí mají naši už asi 12 let a pořád jede. V prodejně mi bylo řečeno, že už nic není jako před 10 lety. Že teď je úplně jedno jakou značku koupíš, protože se ti tolik let stejně nevydrží. Tak jsme koupili whirpool a zatím ťuk, ťuk…ale ještě neni po záruce, že? ![]()
@jirabobes díky,taky si říkám, že lepší než nic, já mám hrnce starší, ale uvidím, jak se tam budou vejít…když přijede návštěva, tak to mám pak na hodinu, než to nádobí umyju a utřu-takhle můžu minimálně talíře, příbory a sklenky dát do té myčky..to bude paráda ![]()
@IvePr já myslím, že oni už to cíleně nedělají tak kvalitní, aby si člověk musel za pár let zase koupit nové…dříve pračka vydržela dvacet let, tak to už si dnes nedělám iluze ![]()
@Liliana08 vařím denně, ale větší sem prostě nedáme, tak tak jsme tam našli těch 45cm, tak prostě bude muset stačit ![]()
@adeeelia Tak pořád je to lepší než nic. Mám ji i v bytě a už se to bez ní nedokážu představit ![]()