Myčka nejde zavřít

426
29.9.12 09:25

Myčka nejde zavřít

Ahoj holky, máme myčku elektrolux a zničeho nic mi dnes nejdou zavřít dvířka. Doteď to bez problémů šlo a teď to nejde ani silou. Přijde mi jako kdyby tam něco jakože překáželo, ale nic jsem neobjevila. Nemáte nějaká nápad co s tím..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3965
29.9.12 09:28

Ahoj ono to jako nedocvakne že jo? měli jsme to samé, po 1 jsme zavolali servisáka a stálo nás to asi kolem 1000kč a když se to udělalo po druhé, tak to manža rozšrouboval ty dvířka a něco tam přecvak a zase to šlo. a stává se nám to tak 4× do roka. Máme baumatic a nejradši bych jí vyhodila do popelnice :mrgreen: tak at se ti manža na to púodívá určo to zpraví sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
29.9.12 09:29

Nedala jsi tam vonítko do myčky? Já jsem na to jednou přicházela skoro týden. Vadilo v pojízdné liště. Někdy je taky vykolejený koš, to pak taky nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
29.9.12 09:31

Zkus se ho prosím poptat ca a kde jak přecvakl..:-)) já jdu rozšroubovat dvířka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
29.9.12 09:31
@Kikla píše:
Nedala jsi tam vonítko do myčky? Já jsem na to jednou přicházela skoro týden. Vadilo v pojízdné liště. Někdy je taky vykolejený koš, to pak taky nejde.

ani jedno, mám oba koše vyndané a stejně to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
29.9.12 09:34
@Dashiky píše:
Zkus se ho prosím poptat ca a kde jak přecvakl..:-)) já jdu rozšroubovat dvířka:-)

rozšrouboval ty dvířka ze předu a tam je takovej zobáček kde se to zacvakává a tam to musíš rozdělat a tam je taková houbačka a tu máš jakoby přecvaknout, píšu jak mi to diktuje :mrgreen: snad to pochopíš, až rozebereš tak to poznáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.9.12 09:38

Vytáhní oba šuplíky a zavři bez nich. Pokud to zavřít půjde, je problém v košich, něco tomu zavazí. Jestli to nepůjde, tak dvířka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.9.12 09:39
@Dashiky píše:
ani jedno, mám oba koše vyndané a stejně to nejde

Sorry, nevšimla jsem si. No tak to asi nedocvakne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
29.9.12 09:41

To s tim zobáčkem je ok…tam by se to dalo zacvaknout, tak to rozbitý neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
29.9.12 09:42
@Dashiky píše:
To s tim zobáčkem je ok…tam by se to dalo zacvaknout, tak to rozbitý neni.

hm tak víc neporadím, tak zkontroluj vše v těch dvířkách když to máš rozebraný jestli tam něco nepřekáží. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
29.9.12 10:52

Dík za radu bylo to tim zobáčkem:-)) jupíí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie