Myčka nejde zavřít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Myčka nejde zavřít
Ahoj holky, máme myčku elektrolux a zničeho nic mi dnes nejdou zavřít dvířka. Doteď to bez problémů šlo a teď to nejde ani silou. Přijde mi jako kdyby tam něco jakože překáželo, ale nic jsem neobjevila. Nemáte nějaká nápad co s tím..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj ono to jako nedocvakne že jo? měli jsme to samé, po 1 jsme zavolali servisáka a stálo nás to asi kolem 1000kč a když se to udělalo po druhé, tak to manža rozšrouboval ty dvířka a něco tam přecvak a zase to šlo. a stává se nám to tak 4× do roka. Máme baumatic a nejradši bych jí vyhodila do popelnice
tak at se ti manža na to púodívá určo to zpraví sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedala jsi tam vonítko do myčky? Já jsem na to jednou přicházela skoro týden. Vadilo v pojízdné liště. Někdy je taky vykolejený koš, to pak taky nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus se ho prosím poptat ca a kde jak přecvakl..:-)) já jdu rozšroubovat dvířka:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikla píše:
Nedala jsi tam vonítko do myčky? Já jsem na to jednou přicházela skoro týden. Vadilo v pojízdné liště. Někdy je taky vykolejený koš, to pak taky nejde.
ani jedno, mám oba koše vyndané a stejně to nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dashiky píše:
Zkus se ho prosím poptat ca a kde jak přecvakl..:-)) já jdu rozšroubovat dvířka:-)
rozšrouboval ty dvířka ze předu a tam je takovej zobáček kde se to zacvakává a tam to musíš rozdělat a tam je taková houbačka a tu máš jakoby přecvaknout, píšu jak mi to diktuje
snad to pochopíš, až rozebereš tak to poznáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vytáhní oba šuplíky a zavři bez nich. Pokud to zavřít půjde, je problém v košich, něco tomu zavazí. Jestli to nepůjde, tak dvířka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dashiky píše:
ani jedno, mám oba koše vyndané a stejně to nejde
Sorry, nevšimla jsem si. No tak to asi nedocvakne :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To s tim zobáčkem je ok…tam by se to dalo zacvaknout, tak to rozbitý neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dashiky píše:
To s tim zobáčkem je ok…tam by se to dalo zacvaknout, tak to rozbitý neni.
hm tak víc neporadím, tak zkontroluj vše v těch dvířkách když to máš rozebraný jestli tam něco nepřekáží. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit