Myčka neleští
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jag24 píše:
DěkujiJde vidět, že máte s tím velké zkušenosti
není zač, no nějaké tři roky jsem tyhle spotřebiče prodávala a to se člověk leccos přiučí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lorr píše:
beko to je úplně v p*deli a whirlpool no kdysi to byla jooooo značka ale dneska taky žádná sláva příště zkus bosch ten je cenově na tom stejně ale kvalitativně úplně jinde
Nemůžu úplně souhlasit, sháním teď pračku a v testech dopadlo Beko nebo Candy líp než Bosch (ale je možné, že než právě ten španělský, jak píšeš).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No upřímně do candy bych teda fakt nešla, můžu se zeptat kdo dělal ty testy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lorr píše:
No upřímně do candy bych teda fakt nešla, můžu se zeptat kdo dělal ty testy?
No Dtest, jiné testy nesleduji
Z Candy bych měla taky strach.
Když máš ty zkušenosti, jakou značku pračky bys doporučila - řekněme max. za 12 tisíc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Herminka píše:
No Dtest, jiné testy nesledujiZ Candy bych měla taky strach.
Když máš ty zkušenosti, jakou značku pračky bys doporučila - řekněme max. za 12 tisíc?
no ono záleží jaké máš prostorové možnosti a jaké máš představy, tak mi třeba zkus nějak nastínit ty představy a já ti zkusím něco doporučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lorr píše:
no ono záleží jaké máš prostorové možnosti a jaké máš představy, tak mi třeba zkus nějak nastínit ty představy a já ti zkusím něco doporučit
Prostorové možnosti mám celkem neomezené (není to paneláková koupelna), 6-7 kg, dětská pojistka, odložený start), aspoň 1000 otáček, fuzzy logika (či jak se tomu říká) - ale to jsou všechno dnes už celkem samozřejmosti, že? Mám teď docela starou pračku Romo Zerowatt, tak pro mě bude luxus snad cokoli
A potřebuji, aby hodně vydržela - vzhledem k tomu, že používám látkové plenky, peru celkem často (tak 5× týdně určitě), nerada bych po záruce kupovala zas novou. Jo a ještě bych chtěla, aby neprala nějak šíleně dlouho - kamarádka mi říkala, že její LG pere na 60 snad přes 2,5 hodiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak myčka už LEŠTÍ A NÁDHERNĚ!!!
Ještě jsem pročítala nějaké diskuze u výrobců myček, než zavolám servis-páč servis na meil odpověděl stroze, jen přidat sůl, dát čistič myčky a pokud to nepomůže volat sevis. Samozřejmě to vše sem už dělala, takže sem to neopakovala.
Jeden pán tam psal o různých poruchách a jak napravit nějaké ty lehčí problémy..
Jeden se mi docela zalíbil a hlavně nestál ani KORUNU! tak proč ho nezkusit ![]()
Sice to byla rada, spíš když špatně odtéká voda, nebo blbně progam atd..
Vytáhnout myčku, překlopit na jeden bok, pak na druhý bok, pak naklonit dopředu a dozadu, ještě jsme jen poprohýbala hadice, což se už taky dělalo a večer jsem myčku pustila, s tím že tohle rozhodně nepomůže. ještě sme si dělali srandu, že ráno otevřu myčku a nádobí bude vyleštěné
no a ráno sem otevřela myčku a SVĚTE DIV SE, ty skelničky příbory, prostě všechno házelo i hvězdičky
nemohla jsem tomu uvěřit, tak sem naskládala do myčky spoustu slenic atd..čekala co bude a opět-NALEŠTĚNO A VŠE JAKO NOVÉ!!!
NAPROSTO TO NECHÁPU, ROZHODNĚ NEVÍM CO TO MĚLO ZA SMYSL TAKHLE PŘEKLÁPĚT, NEVÍM K ČEMU TAM DOŠLO, ROZHODNĚ SEM NEPOUŽILA ŽÁDNÉ JINÉ PROSTŘEDKY, JEN TY CO POŘÁD POUŽÍVÁM! A MŮJ MILÁŠEK LEŠTÍ!!!OPĚT JEDE JAKO MLADICE
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pajinka111 píše:
Holky tak myčka už LEŠTÍ A NÁDHERNĚ!!!Ještě jsem pročítala nějaké diskuze u výrobců myček, než zavolám servis-páč servis na meil odpověděl stroze, jen přidat sůl, dát čistič myčky a pokud to nepomůže volat sevis. Samozřejmě to vše sem už dělala, takže sem to neopakovala.
Jeden pán tam psal o různých poruchách a jak napravit nějaké ty lehčí problémy..
Jeden se mi docela zalíbil a hlavně nestál ani KORUNU! tak proč ho nezkusit
Sice to byla rada, spíš když špatně odtéká voda, nebo blbně progam atd..
Vytáhnout myčku, překlopit na jeden bok, pak na druhý bok, pak naklonit dopředu a dozadu, ještě jsme jen poprohýbala hadice, což se už taky dělalo a večer jsem myčku pustila, s tím že tohle rozhodně nepomůže. ještě sme si dělali srandu, že ráno otevřu myčku a nádobí bude vyleštěnéno a ráno sem otevřela myčku a SVĚTE DIV SE, ty skelničky příbory, prostě všechno házelo i hvězdičky
nemohla jsem tomu uvěřit, tak sem naskládala do myčky spoustu slenic atd..čekala co bude a opět-NALEŠTĚNO A VŠE JAKO NOVÉ!!!
NAPROSTO TO NECHÁPU, ROZHODNĚ NEVÍM CO TO MĚLO ZA SMYSL TAKHLE PŘEKLÁPĚT, NEVÍM K ČEMU TAM DOŠLO, ROZHODNĚ SEM NEPOUŽILA ŽÁDNÉ JINÉ PROSTŘEDKY, JEN TY CO POŘÁD POUŽÍVÁM! A MŮJ MILÁŠEK LEŠTÍ!!!OPĚT JEDE JAKO MLADICE![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Herminka píše:
Prostorové možnosti mám celkem neomezené (není to paneláková koupelna), 6-7 kg, dětská pojistka, odložený start), aspoň 1000 otáček, fuzzy logika (či jak se tomu říká) - ale to jsou všechno dnes už celkem samozřejmosti, že? Mám teď docela starou pračku Romo Zerowatt, tak pro mě bude luxus snad cokoliA potřebuji, aby hodně vydržela - vzhledem k tomu, že používám látkové plenky, peru celkem často (tak 5× týdně určitě), nerada bych po záruce kupovala zas novou. Jo a ještě bych chtěla, aby neprala nějak šíleně dlouho - kamarádka mi říkala, že její LG pere na 60 snad přes 2,5 hodiny
http://crazycafe.centrum.cz/…am-superpes/
http://www.mall.cz/…waq-20460-by
to jen tak namátkově, jo jinak stím dlouhým časem co jsi psala to je pravda dneska většina praček pere delší dobu ale taky je rozdíl jestli dáš syntetiku na 60 a nebo bavlnu na 60 syntetika pere kratší dobu, dneska pračky většinou mívají váhovou automatiku tu fuzzy logic vylepšenou o funkci kdy si pračka zváží prádlo a podle toho určí dobu praní (LG) a to jsou pak většinou delší programy, kdyby jsi chtěla nějak konkrétněji poradit napiš SZ není problém poradím a pokud bys něčemu nerozuměla vysvětlím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lorr Děkuju moc! Mám dojem, že na tu boschku jsem se zrovna dívala.
Ono dlouhé praní možná nevadí, když dám ten odložený start a ráno mám vypráno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Herminka píše:
@Lorr Děkuju moc! Mám dojem, že na tu boschku jsem se zrovna dívala.
Ono dlouhé praní možná nevadí, když dám ten odložený start a ráno mám vypráno
no já to mám na bosch tak že když peru jen jednou za den tak je mi to fuk tak dám klidně ten delší program a pokud teda hlavně mám nějak moc zašpiněné prádlo a když peru více praček a potřebuji to rychleji tak dám syntetiku a je to za hoďku a půl vypráno
a jinak nemáš zač ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem hledala ty stránky kde sem našla ty rady, než se zavolá servis, ale prostě je nemůžu najít, chtěla sem tu dát odkaz.Jsou to super rady a moc lidí mu děkovalo že jim ušetřil hodně peněz na opraváře..
až je najdu dám sem odkaz. Já víc jak měsíc zkouším s myčkou všechno co se dá, čistím vším možným a nemožným a ono ji stačilo překlopit a je po problému
jen by mě zajímalo, co se tam uvilnilo, nebo čím to že to měl vliv na to, aby myčka znovu leštila
ale hlavní je vysledek a ten je SUPER!§
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ze zkusenosti doporucuji poradne mycku proplachovat poradnou davkou OCTA. Jeste dotaz vsem:je to hloupa otazka, ale jak spravne myjete? Odskrabete z talire a hrnce zbytky jidel-ale vim, ze nekdo tam prece jen trochu zbytku nechava a hned to strci do mycky, nekdo nadobi trochu nahrubo oplachne pod vodovodem a teprve pak strci do mycky…Jak to delate vy? uprimne-otravuje me furt myt nadobi. Mam stolni mycku.Ji se ale u nas 4× denne, i vsedni dny, hodne se vari teple jidlo, i svaciny, presnidavky, zdravotni duvody-a nadobi je porad nove a nove, je ho dost
Uz me to otravuje
Dlouha priprava, krajeni, strouhani, vareni, sezere se to v minute a po sezrani jeste oskrabavani zbytku jidla, myti, umyte nadobi zaradit do skrinky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oplachovat před myčkou je úplný nesmysl, myčka má šetřit vodu, to už bych to mohla rovnou umýt. Samozřejmě tam nestrkám kusy brambor, ale nijak to nečistím.
- Citovat
- Upravit