myčka-přívod k odpadu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
myčka-přívod k odpadu
ahoj,
uvažujeme doma,že si pořídíme myčku…
Ale protože máme menší kuchyň a uspořádanou tak,že myčka se v okolí dřezu (a ted odpadu) nedá umístit (jen za cenu celkem hodně nákladné přestavby linky…tuto variantu jsme už ověřili a zamítli)…
Jediné místo,které by připadalo v úvahu pro myčku je na druhém konci kuchyňské linky…tzn hadici s přívodem vody a hlavně s odpadem bychom museli vést pod kukchyňskou linkou…a to znamená,že délka toho přívodu by musela být cca 4m (možná více…kuchyň je do U).....
ptám se na vaše zkušenosti:
- neřešili jste některá podobný problém?Jak to dopadlo?
2)jaká max. délka té hadice odpadu je povolena (tzn. kolik toho ten motorek v myčce utáhne)......majitelky myček,měli jste tam nejaká omezení ? 3)když jste nemohly dát myčku do kuchyně,máte ji třeba v jiné místnosti?Kde?
Děkuji všem za radu.
Jaana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
NAčí mají odpapd i přívod vody vedený z koupelná - taky cca 4-5 metrů - podrobnosti instalace nevím, ale fungují v pohodě. Kdyby něco, zeptám se jich, ju?
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je,to by bylo super…bojujeme s tim a mycka se vzdaluje
… byli jsme u odborniku (ve firme,co nam delala celou kuchyn)…a ti si nevedeli rady,naplanovali nam prave tu prestavbu cca za 30tis+mycka… ![]()
chtela jsem zajit jeste nekde k prodejcum mycek…ale nevychazi nam to ted casove…
tak jestli se ti podari neco zjistit,budu strasne rada…
j-
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my meli u puvodni mycky (pred rekonstrukci kuchyne) hadici na vodu i na odpad asi 5 metru a bylo to v pohode. Mycka byla starsiho data vyroby a fakt zadny problem.
Jinak si myslim, ze pokud zasles dotaz k nekteremu prdejci mycek na webu, tak by Ti meli poradit taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Jaano!
Můj manžel montuje kuchyně, tak jsem se ho zeptala a říká, že je to fuk, jen prostě budou delší hadice ![]()
Ale osobní zkušenost nemám…
Tak ať myčka dobře slouží! Hezký den I.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak uz jsme zacali pracovat na informacich a rozeslala jsem par mailu prodejcum…kdyz ted vim,ze to jde…
jen nevim,proc nam pani ve firme na kuchyne tvrdila,ze to neni mozne ![]()
dik moc vsem…uz se tesim az ji koupime ![]()
j.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jani, to vis, ze by pro tu firmu bylo lepsi, kdyby vam delali prestavbu
kuchyne
Takhle jim z toho nic nekapne ![]()
A nebo to zatim nikde takhle neresili, tak proto to nevi.
Tak at vse dobre probiha a mate pomocnici brzy doma!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit