myčka-přívod k odpadu

292
24.11.07 15:31

myčka-přívod k odpadu

ahoj,

uvažujeme doma,že si pořídíme myčku…

Ale protože máme menší kuchyň a uspořádanou tak,že myčka se v okolí dřezu (a ted odpadu) nedá umístit (jen za cenu celkem hodně nákladné přestavby linky…tuto variantu jsme už ověřili a zamítli)…

Jediné místo,které by připadalo v úvahu pro myčku je na druhém konci kuchyňské linky…tzn hadici s přívodem vody a hlavně s odpadem bychom museli vést pod kukchyňskou linkou…a to znamená,že délka toho přívodu by musela být cca 4m (možná více…kuchyň je do U).....

ptám se na vaše zkušenosti:

1. neřešili jste některá podobný problém?Jak to dopadlo?

2)jaká max. délka té hadice odpadu je povolena (tzn. kolik toho ten motorek v myčce utáhne)......majitelky myček,měli jste tam nejaká omezení ? 3)když jste nemohly dát myčku do kuchyně,máte ji třeba v jiné místnosti?Kde?

Děkuji všem za radu.

Jaana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
24.11.07 15:44

NAčí mají odpapd i přívod vody vedený z koupelná - taky cca 4-5 metrů - podrobnosti instalace nevím, ale fungují v pohodě. Kdyby něco, zeptám se jich, ju?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.11.07 19:54

je,to by bylo super…bojujeme s tim a mycka se vzdaluje :-(… byli jsme u odborniku (ve firme,co nam delala celou kuchyn)…a ti si nevedeli rady,naplanovali nam prave tu prestavbu cca za 30tis+mycka… :cry:

chtela jsem zajit jeste nekde k prodejcum mycek…ale nevychazi nam to ted casove…

tak jestli se ti podari neco zjistit,budu strasne rada…

j-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.11.07 20:19

Ahoj,
my meli u puvodni mycky (pred rekonstrukci kuchyne) hadici na vodu i na odpad asi 5 metru a bylo to v pohode. Mycka byla starsiho data vyroby a fakt zadny problem.
Jinak si myslim, ze pokud zasles dotaz k nekteremu prdejci mycek na webu, tak by Ti meli poradit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.11.07 20:49

Ahoj Jaano!

Můj manžel montuje kuchyně, tak jsem se ho zeptala a říká, že je to fuk, jen prostě budou delší hadice :lol:

Ale osobní zkušenost nemám…

Tak ať myčka dobře slouží! Hezký den I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
25.11.07 15:21

tak uz jsme zacali pracovat na informacich a rozeslala jsem par mailu prodejcum…kdyz ted vim,ze to jde…

jen nevim,proc nam pani ve firme na kuchyne tvrdila,ze to neni mozne :roll:

dik moc vsem…uz se tesim az ji koupime :wink:

j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.11.07 18:09

Jani, to vis, ze by pro tu firmu bylo lepsi, kdyby vam delali prestavbu
kuchyne :wink: Takhle jim z toho nic nekapne :)
A nebo to zatim nikde takhle neresili, tak proto to nevi.
Tak at vse dobre probiha a mate pomocnici brzy doma!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1