indukční deska
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahojky,
už 1 a 1/2 roku používám indukci od Mory. Měla jsem 2+2, teˇv září mi ale na té desce něco odešlo a odmítli mi to opravit s tím, že náhradní díl by stál 34000 a deska samotná stála 19000. Takže mi prodejce vrátil peníze a já jsem tentokrát koupila desku zase od Mory, ale celoindukční (mají novinku a já jí koupila přes www.sporaky-shop.cz za 19000)a jsem max spokojená ![]()
Už bych nikdy do 2+2 nešla, titanové pánve, které jsem měla v oblibě a které na indukci nejdou jsem taky oželela, protože vaření na indukci je fakt PARÁDA !!!!!
Je to strašně rychlý, plotýnky se ti nenapálí-nemáš pak na plotýnkách takový ty kolečka, který nejdou dolu- a vůbec to má velký plus.....
Kdyby ses chtěla na něco zeptat, tak klíďo- já teď píšu se řvoucí dračicí na ruce, tak mi to moc nemyslí a už nevím, co bych k tomu napsala......
Pa Zuzka
- Citovat
- Upravit
dokonce jí teď ještě zlevnili
http://www.sporaky-shop.cz/…d-4505-201b/
Zuzka
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
mam indukcni desku Bosch (2 indukce +2 klasika) a maximalni spokojenost. Povetsinou varime na indukci.
Desku mame dva roky a jinou bych nechtela (snadna udrzba, perfektne se na ni vari…) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Sykorko, to se prave chci zeptat, kdyz mate kombinaci, jestli taky varis na tech normalnich plotynkach? nebo jen na te indukci? Kamca
- Citovat
- Upravit
Anonymni píše:
Ahoj Sykorko, to se prave chci zeptat, kdyz mate kombinaci, jestli taky varis na tech normalnich plotynkach? nebo jen na te indukci? Kamca
Kamco, vetsinou na te indukci - je to rychlejsi a taky to reaguje stejne jako kdyz varis na plynu
. Ale treba vetsina panvicek na indukci nefunguje, takze na smazeni cehokoliv pouzivam tu high zonu ci co to je (nebo fritak, kdyz je jidla vic
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Indukce
Jakou poradíte indukční desku za max cca 15-17 tis. Kč?
dík
- Citovat
- Upravit
indukční deska
ahoj,
je mozne dat indukcni desku na drevenou desku a pod ni klasicky stary sporak? Nekde jsem cetla, ze vadí pod ní železo? Dále mě zajímá, pokud máte dotykový displej, jak jste spokojene a jaky je dobry? Svagrova ma displej a strasne na nej nadava, spatne se ovlada, pipa, nekdy nereaguje, jindy zase moc rychle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Kualko a ostatní, dotykový displej máme půl roku a je to úžasná věc. Jde o značku Candy. Funguje perfektně, dá se tam nastavit i čas vaření (když vařím např. těstoviny, nemusím nic hlídat, zapípá to). Je tam i dětský zámek, takže dítě nemůže samo indukci zapnout. Navíc velice oceňuji kolik mi to ušetřilo práce- pokud něco náhodou přeteče, „nečistím sporák“, ale jedním tahem setřu hadrem. Např. voda se uvaři na indukci velice rychle- dosloužila nám varná konvice a my ji už ani nekupovali, nemá to cenu, indukce je stejně rychlá, pokud nastavím nejvyšší stupeň. Je to poprvé, co indukci máme a neměnila bych. Jinak padlo taky taky, že většina pánviček na indukci nefunguje- není to pravda. Při koupi nádobí je třeba se dívat, jestli je určeno taky pro indukce, a dnes už je hodně výrobců, co toto nádobí vyrábí, takže ani výběr není omezen.
- Citovat
- Upravit
přesně, nám na indukci nefungovaly jen ty úúúplně nejlevnější pánvičky z Tesca (jiné jsme v té době ani neměli) ale naštěstí mně to neovlivnilo pro „poloindukci“ protože by mně to teď asi mrzelo. Takže nás teda „nouze“ donutila koupit dvě pánvičky od GreenPanu a jsou perfektní.
Jinak my máme nějakou Boschku a opravdu spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Indukce
Mám indukci víc než rok a nevyměnila bych ji za nic. Super rychlé vaření, ucha u hrnce nepálí, takže nepotřebuju chňapku a podobný krámy. Po vaření desku postříkám savem na mastnoty a otřu hadříkem, případně doleštím papírovou utěrkou. Miluju program automatické vaření. Postavím hrnec na plotnu, nastavím a už se nemusím starat. Nic se nepřipálí, protože když náhodou něco vyteče, tak se plotna vypne.
Jen dávám pozor, aby se neposypala deska třeba pepřem, to by se mohla poškrábat při stírání. Doporučuju moc a úspora elektřiny taky není při dnešních cenách k zahození.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme indukci a jsem spokojená, jen hrnce se musí koupit na indukci…:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adaptér na indukci - zkušenosti
Na indukci jdou hrnce, na jejichž dno se chytne magnet…staré smaltované nádobí používám běžně. Adaptér funguje, ale trvá dost dlouho, než se začne jídlo vařit a i chladnutí je poměrně dlouhé. Určitě by deska neměla být o moc větší než plotýnka a hrnec. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, kdo máte indukční varnou desku, napište mi, prosím, vaše zkušenosti. Jestli jste spokojené, jakou máte značku atd.? Přemýšlím, zda pořídít jen indukci nebo kombinovanou desku, kde jsou dvě plotýnky normální a dvě indukční. Máte to někdo? Jste s ní spokojení? Díky Kamča