Ještě jednou tyčový vysavač - jaký? (ne aku)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ještě jednou tyčový vysavač - jaký? (ne aku)
Ahoj,
definitivně jsem se naštvala (naše kokršpanělka Kačka se přesrsťuje a máme dva kocoury - a o třech dětech nemluvě…) a kupuju tyčový vysavač. Na to klasické vajíčko jsem prostě líná ho tahat z patra dolů a sestavovat a pak zase uklízet… No a v předchozí diskusi jste mi doporučily jen aku…
Prostě jsem si ujasnila, že chci výkonný tyčový vysavač se sáčky - a hlavně na nerovné podlahy. Koberec máme jen jeden a ten není priorita - zvládne se určitě stejným jako podlahy.
Poraďte - opravdu se mi nechce s dračicema do obchodu a fakt bych ráda vysavač domů - u nás je sice kosmetikem podlahových krytin manžel, ale blíží se doba, kdy bude mít frmol v práci a budu ho muset zastupovat…
Takže musí být:
Hlavně na nerovné tvrdé povrchy
Ideální by bylo, aby zvládl i kus koberce
Super by byl větší sáček
Cena plus mínus autobus kolem 2000, čím míň, tím líp, ale ne na úkor kvality Šňůra kolem 6 metrů
Ideální by bylo, aby měl parkovací polohu (kamarádka má Worwerk (či jak se to píše) a je to paráda - ovšem drahá paráda)
Najde se taková perla mezi vysavači?
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hojky,
já měla doma kdysi Hoover, nevim typ, ani označení, ani cenu (kupovali ho naši) byl s rotačním kartáčem a bral jak koberec, tak starou tj velkmi nerovnou dřevěnou podlahu.
Když jsi chtěla vysávat, povolila se pojistka a z pozice „vzpřímeně“ se povolil kloub a zajela jsi s ním i pod skříň, ale byl těžší než vajíčko co máme teď, ale svou vahou tlačil na podložku a ne mě na ruku, takže to nevadilo a líp bral všechny nečistoty.
Koukla jsem na stránky Hooveru a měli jsme nějaký podobný tomuhle, ale my ho kupovali před cca 10 lety, takže kdo ví, jestli je to stejný typ
http://www.hoover.cz/…ce/u3484.jpg
Bohužel cena toho na obrázku cca 4000,–
![]()
Tak šťastný výběr a dobrý nákup přeju
Sandra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, ten jsem našla za zhruba 2500 v eshopu. Jde mi o to, zda se ty peníze za něj vyplatí dát…
http://www.patro.cz/…4494972.html
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nás byla spokojenost - ty chlupy bral fakt perfetkně a snad je to teda ten samý typ ale vypadá hodně podobně … pokud někdo neporadí něco lepšího, tak ho ber, myslím, že škodu s ním neuděláš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tom obchodě co jsi psala odkaz mají ještě jeden vysavač, hodně podobný, ale s vyšším výkonem a dokonce za výhodnější cenu:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vysaju s ním i schody? Jako jestli není těžký na zvedání?
Mně se teda líbí i tento:
http://www.nakupnasplatky.cz/…4690423.html
Jen jestli to není plečka…
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
se schody neporadím, žádný jsem s tím nevysávala, ale možná, že na to je trochu těžký, no nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lesino,už jsi se pro některý vysavač rozhodla definitivně nebo už máš koupený? pro mě je to teď moc aktuální a vyhlídla jsem si taky zrovna elektrolux ZS201.
dík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chystám se ho objednat tento týden, po průzkumech u mě zatím vítězí Hoover S 485 E Acenta, je sice dražší, ale snad je to přesně to, co bych chtěla - lehký, mobilní, výkonný a vhodný na tvrdé podlahy…
http://www.obchodnet.cz/…HOOS485E.jpg
http://www.obchodnet.cz/inshop/zbozi/(id-51601)-vysavac-hoover-s-485-e-acenta-hnedy-1.html
L.
PS: Je fakt, že ještě pořád mě láká i ten větší hoover, co je obrázek nahoře.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Lesino,
taky zrovna shanim tycovy vysavac a tak jsem se dostala na vasi diskuzi. Chtela sjem se zeptat, jak tehdy dopadla tva volba a jak jsi s vysavacem po rocnim pouzivani spokojena? Diky moc,
m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ten na obrázku a jsem hodně spokojená. Kdybych měla víc koberců, koupila bych ten větší, má klepač, ale pro nás na tvrdé podlahy je to zbytečné. Navíc vysávám schody, tak je lepší ten lehoučký. Opravdu je to šikovný pomocník.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mohla bych se u vás poradit? máme psa, plovoucí podlahy a patro, takže lozit s vysavačem se nám furt nahoru dolů nechce a hafina líná jak blázen, navíc nám leze na sedačku, která je tmavěhnědá a ona je tříbarevná, takže tam pořád něco je vidět. Myslíte, že by tím tyčovým vysavačem šly i chlupy ze sedačky nebo je to vhodné spíš jen na podlahy?
A další dotaz - přijde mi lepší do sítě než dobíjecí, jste se síťovým spokojené? díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saroya:
já kočku a tyčovej vysavač roventa, je napájenej z baterie a jsem s ním moc spokojená, hlavně že nemusím tahat za sebou šňůru, výkonostně dobrej…sedačku s ním vysávám ale málokdy, spíš používám takový ty lepící válečky z ikei, na ty nedám dopustit, to by ani vysavač nevzal…
já ho mám hlavně na podlahu, funguje jako rychlej smeták a kde ho postavím, tak můžu ihned vysávat (pokud je nabitej)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
suik píše:
saroya:já kočku a tyčovej vysavač roventa, je napájenej z baterie a jsem s ním moc spokojená, hlavně že nemusím tahat za sebou šňůru, výkonostně dobrej…sedačku s ním vysávám ale málokdy, spíš používám takový ty lepící válečky z ikei, na ty nedám dopustit, to by ani vysavač nevzal…
já ho mám hlavně na podlahu, funguje jako rychlej smeták a kde ho postavím, tak můžu ihned vysávat (pokud je nabitej)
díky za reakci…válečky z Ikey sice mám taky, ale to bych jeden spotřebovala na sedačku a za chvíli mohla začít znova
takže se neosvědčily. a jak dlouho se to nabíjí a jak dlouho vydrží?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je fakt, … nám kočka naštěstí na gauč neleze, ale chlupy jsou stejně úplně všude.
no vydrží sát asi 40 minut, a nabíjí se dýl, ale někdy ho nechám jen chvilku, …ještě se mi ale nestalo, že by mi došla při vysávání baterka (máme teda malej byt), pokud ho poctivě po vysávání zapnu do sítě, někdy to teda flákám a pak se divým, ale úplně vycuclej nebyl nikdy…
myslím že když budeš dlouho vysávat a pak třeba za hodinu rozbiješ květináč, tak to v pohodě vysaješ…
spíš nevím jestli vezme ty chlupy na sedačce,…
taky má nevýhodu tu, že není sklopnej natolik aby si zajela pod postel např.
je to takovej šikovnej smeták, ale furt vysypávám chlupy, už bych nastřádala tak sto koček za ty dva roky z toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit