Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
jahodo - no já to spíš vidím tak, že si koupím mýdlové vločky (ale nastrouhané mýdlo) a tyhle ořechy asi prodám za menší peníz někomu - kdo vyznává ekologickou domácnost a je s nimi spokojený. Já jsem spokojená s Persilem-sensitive (vypadalo to, že dcerka bude ekzematik po mě, ale uklidnilo se to). Persil nejenže pěkně vypere, neobsahuje fosfáty a je šetrný k pokožce atopiků, alergiků. Zatím s ním nemám problémy.
A proč jsem kupovala ořechy… mám ergo-nosítko Manduca a časem uvažuju o šátku a chtěla bych, aby co nejdéle vydržela jak barva, tak látka. Na tohle praní jsem chtěla využít spíš mýdlo - a nechala se nachytat. Samo už vím - že mýdlové ořechy nejsou to samé jako mýdlové vločky
. Na tu diskusi jsem koukala, díky.
Ano to jsem taky chtěla navrhnout. Prodat to někomu, kdo to rád využije. Já ty prací gely střídám, ekologické s těmi konvenčními - Ariel, Perwol. Mám doma 3 velké chlapy (a jednoho malého, takže flekaté trička
) a špinavé zapocené prádlo peru v těch neeko. Na ten Persil sensitiv se chystám, že ho zkusím. To jsem pochopila, že sis spletla vločky s ořechama. Stane se. ![]()