Návrh kuchyně

1490
15.8.10 11:56

návrh kuchyně

Ahojky,
děvčata řeším kuchyň, rekonstruujeme chalupu a pořád nevím, jak na to. Nemáte někdo radu? Místnost je 3,56 m na 3,77 m. přičemž na kratší straně je okno, uprostřed cca 1,40. Místnost je částečně otevřená do obyváku, tím odpadá jedna stěna (3,77)
Linka pod okno nejde, protože okno je dost nízko cca 72cm parapet, takže to zatím vychází na delší stranu linka přes celé, ale nevím kam umístit stůl. Zkusím sem hodit nákres. Díky za jakákoliv tip.
 pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.8.10 12:12

Ahoj když mi pošleš na e-mail půdorys místnosti třeba jen rukou nakreslený tak ti udělám návrh kuchyně v 3D programu zdarma. Já v tom to oboru pracuju dlouho. Můj e-mail je: jindra.spur@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
15.8.10 12:12

nejlepší je pozvat si domů truhláře a prodiskutovat to s ním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.8.10 12:39

Už jsem ti chtěla nabídnout malůvku, neb jsem se tím dlouho živila, ale už mě předběhli… :-D Ve spešl programu to budeš mít pěkně udělané. Ale kdyby jste se nespojily, klidně se ozvi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
15.8.10 13:16

půdorys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
15.8.10 13:17

pokus v ikea planeru, ale je to děs :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
15.8.10 13:30

jindriško, hlásí mi to chybnou adresu, pošlu ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.10 21:03

ahoj zkus to prosím ještě jednou jindra.spur@seznam.cz nebo michalspur@seznam.cz ale sta49 m2 ty fotky co jsi tady vložila hned zítra to hodím do ArConu a pošlu, ale pošli mě tvůj e-mail prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.10 21:05

a ještě mi zkus říct kde by se ti linka tak nejvíc líbila a kde je přizpůsoben prostor (mám na mysli odpadu, vodu a apod… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný