Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj damy, mame malej bytecek a modry koberec, delaji se na nem zmolky a potrebuju ho vycistit je na nem bordel,vanish sice mam, ale kdyz by mi lezlo po nem dite, cim ho cistite? diky
já bohužel moc neporadím, nejvíc se mi osvědčil chlap s čistícím strojem.
vanish jsem dala jednou a už nikdy víc, to mi nadělalo šíleně bordelu.
ještě mi pán v drogerce poradil něco přímo na koberce - tuším, že to začíná Q - stálo to asi 60kč a prý to čistí i smrad. ale jsem to nezkoušela… ![]()
ahoj já jsem měla dív tepovač s vysavačem od Ety taková velká kráva,ale vytepoval plošně celej koberec,sedačku prostě všechno,pak se rozbil a já si koupila obyč bobýka s tím,že budu tepovat kdyžtak tím růžovým sr.čem,myslím že Vanisch a to teda nedoporučuju koberec mi to zničilo..bydlím v paneláku tak nemůžu koberec vynýst ven a umejst ho klasika kartáčem… tak teď a něco našetřím tak zas kuopím tepovač s vysavačem vysavač krásně vysává a tepovač tepuje,takže za mě jedině tepovačem a určitě máš v okolí nějakou půjčovnu
Obnovuji diskuzi není něco lepšího než larrin na trhu? Tím jsem čistila ale nic moc, máme starší koberec a na vánoce ho chci vyčistit takže vysavač asi padá ![]()
Ahoj, já když čistím koberec, tak jakýmkoliv prostředkem na koberce a vždy do něj přidám trochu octa ne moc, tak 50 až 100 ml chvíli to je cítit, ale krásně oživí barvy ![]()
Já si letos poprvé pozvala firmu na čištění koberců a super
vyčistili i staré skvrny, takže mohu jen a jen doporučit.