Poraďte prosím dobrý prací prášek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
993
11.8.10 12:03

Poraďte prosím dobrý prací prášek

Ahoj, včera jsem zase jako vždy pěnila u žehlení. Téměř při každém praní mi zůstávají skvrny od jídla na věcičkách naší malé. Nevíte o pracim prášku který by to dokázal vyprat? Mám Persil Universal a ještě jsem začala do praní přidávat tekutý Ariel na skvrny, ale bohužel. Ten zabírá jen když to naleji přímo na skvrnu a nechám hodinu působit. A to bych musela dělat snad s každym tričkem a tepláčkama. Už jsem si říkala, že si zajedu pro prací prášek do Rakouska, prý je to úplně jiná kvalita než u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
11.8.10 12:14

ahoj
ja teda za sebe muzu potvrdit,ze v Rakousku nebo i Nemecku je naprosto jina kvalita pracich prasku,avivazi atd nez u nas v Cesku.
Ja ma teda ted gelove kapsle z Anglie(naprosto super),ale jinak pro malou jsem pouzivala z Rakouska OMO Kuschelweich(s medvidkem) a pro sebe Ariel.Davam toho velmi malo,skvrny nemam a pradlo krasne voni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
11.8.10 12:17

Já u nás v Česku prací prášky vůbec nekupuji.Kupuji v Německu Ariel-Persil.Skvrny nemám a perou skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
11.8.10 12:21

A pokud clovek nezije blizko hranic, nevite o nejakym e-shopu, kde by se to dalo koupit ? Cesky, zahranicni (ktery posila do CR)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.10 12:23

také mám problémy se skvrnami na oblčení. ať peru na 40'C nebo na 60'C nebo na 90'C tak skvrny se akorát zaperou a na oblečení zůstanou :cry: a ariel na skvrny mi vůbec nepomhl, i když jsem ho kapala přímo na ty skrvny a ještě to zkoušela lehce drhnout kartáčkem. skvrny se drží dodneška, taky nevím co s tím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
11.8.10 12:30

No mě právě kamarádka říkala, že ten Ariel na skvrny přidává do každého praní a skvrny nemá, tak jsem to zkusila taky a skvrny mám. Tak jsem z toho už fakt úplně nešťastná. Tak to vidim opravdu na to Rakousko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.8.10 12:37

Nebo Amway… předpírací sprej a prášek (je i varianta pro mimina)… pár fleků mi taky zbylo, ale většina (mrkev…) vypráno…
Ale ne každý jim fandí, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.8.10 12:48

Mě se na skvrny nejvíc osvědčilo žlučové mýdlo (v DM za 12,90), na praní Persil Sensitive gel. Peru všechno na 40° a skvrny už nemám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.8.10 12:54
Lolinka79 píše:
A pokud clovek nezije blizko hranic, nevite o nejakym e-shopu, kde by se to dalo koupit ? Cesky, zahranicni (ktery posila do CR)…

Na MMB jsou maminky,ktere to v zahranici kupuji a pak prodavaji a posilaji.
Mmch ja take nebydlim u hranic ani Rakouska ani Nemecka,ale kdyz tam jednou za cas jedu,tak si nakoupim do zasoby.A kdyz to je jeste zrovna v akci,tak je to za hubicku.

a Ariel na skvrny mi take nepomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.8.10 12:57
Pipet píše:
Nebo Amway… předpírací sprej a prášek (je i varianta pro mimina)… pár fleků mi taky zbylo, ale většina (mrkev…) vypráno…
Ale ne každý jim fandí, no.

Pipet, já v něm taky peru. Nemám tedy předpírací sprej, ale poslední dobou se mi zdá, že nevypere nic, skvrny zůstávají :nevim: Ale může to být už i pračkou, není úplně nejnovější. Mrkev mi vypral, ale jablko třeba vůbec..

Jinak k zakladatelce, zkus pohledat ve starších diskusích, v poslední době si tu chválili holky nějaký levný prášek tuším z Lidlu, jen už si nepamatuju, jak se jmenuje.

• Citovat
  • Upravit
24798
11.8.10 13:04
madi píše:
Pipet píše:
Ale ne každý jim fandí, no.

Pipet, já v něm taky peru. Nemám tedy předpírací sprej, ale poslední dobou se mi zdá, že nevypere nic, skvrny zůstávají :nevim: Ale může to být už i pračkou, není úplně nejnovější. Mrkev mi vypral, ale jablko třeba vůbec..

Jinak k zakladatelce, zkus pohledat ve starších diskusích, v poslední době si tu chválili holky nějaký levný prášek tuším z Lidlu, jen už si nepamatuju, jak se jmenuje.

Jablko je jeden z mála fleků, co jsem nevyprala :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.8.10 13:06

Ahojky, chválili nějaký prací prášek dreda (vůbec nevím přesný název - si vzpomenu až nebudu potřebovat), prý to prodávají jako Avon a tak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
11.8.10 13:09

Já už se tu snažila hledat, ale moc jsem toho nenašla, proto jsem tuto diskusi založila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
11.8.10 13:24

Výborný je Tandil-ale člověk si ho musí nechat přivézt z Rakouska nebo Německa (8Eur za 5Kg)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
11.8.10 13:30

A vypere i skvrny od ovoce?
Našla jsem tu diskusi o tom prášku z Liedlu, ale nikdo tam nepíše jestli to vypere i skvrny od jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný