Mykóza při menstruaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.4.20 18:44

Mykóza při menstruaci

Zdravím, už zhruba týden mám mykózu. Myslela jsem, že se to během menstruace zpraví, ale menstruuju už třetí den a mně přijde, že se to vůbec nelepší. Spíš naopak. Na gynekologii skrz MS teď nemůžu a stejně to je i s nějakými léky. Napadlo mě, že bych si napustila trošku vody do vany a kapla tam pár kapek tea tree oleje. Myslíte, že to alespoň uleví od nepříjemného pálení a bolesti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
29.4.20 18:49

Menstruace zvyšuje PH v pochvě, tudíž jsou kvasinky spokojenější. Kup si probiotické čípky, používej je do konce menstruace a mazej vulvu zvenčí. po skončení silné menstruace můžeš začít používat nějaké antimykotické globule.

Do té koupele spíš než Tea tree, které tam taky můžeš dát dej buď doceal hodně soli a nebo trošku hypermanganu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.20 18:53
@Ou píše:
Menstruace zvyšuje PH v pochvě, tudíž jsou kvasinky spokojenější. Kup si probiotické čípky, používej je do konce menstruace a mazej vulvu zvenčí. po skončení silné menstruace můžeš začít používat nějaké antimykotické globule.Do té koupele spíš než Tea tree, které tam taky můžeš dát dej buď doceal hodně soli a nebo trošku hypermanganu.

Já mažu zvenčí právě Jenamazolem, ale vůbec nepomáhá :roll:

• Citovat
  • Upravit
4071
29.4.20 21:07

Omezit sacharidy na minimum, zevně používat antimykotickou mast. Pokud to jde, použít menstruační kalíšek, ne tampony nebo vložky. Nepřiléhavé a bavlněné oblečení. Po MS Canesten globule a hned poté Flor femina probiotické globule od Dr. MAX. Do vyléčení sexuální abstinence. Pokud to nepomůže, návštěva gynekologa. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí